1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Vil motivere og inspirere elevrådene i Akershus

Elevrådskonferansen 2018 ble arrangert 13. mars, hvor alle elevrådsstyrene i de videregående skolene i Akershus var samlet.

– Med Elevrådskonferansen ønsker vi å motivere og inspirere elevrådene til den jobben de gjør på sine skoler. Vi ønsker å vise at vi setter pris på innsatsen og arbeidet de legger ned. Med det programmet vi har i dag, håper jeg også at de begynner å reflektere over noen temaer som de kanskje ikke har reflektert over tidligere, forteller Ragnhild Irja Enstad, rådgiver, avdeling for videregående opplæring i Akershus fylkeskommune.

Rundt 120 elever og lærere hadde møtt opp på Samfunnssalen i Oslo, denne tirsdagen. Her fikk elevrådene servert et meningsfylt program hvor man fikk mer innsikt i elev-, lærling-, og mobbeombudet i Akershus, fylkeselevrådets arbeid, suksesshistorier fra arbeid i elevrådene, informasjon rundt seksuelle krenkelser blant ungdom, og hvordan man skal håndtere stress. Som en liten gulrot hadde ungdommen fått Maria Stavang som konferansier, også kjent som "Piateed" på sosiale medier.

– Jeg håper at alle som møtte opp i dag har lært noe nytt, og at det vil inspirere til videre arbeid, avsluttet Ragnhild Irja Enstad.

Les flere artikler

? Av alle de oppgavene og prosjektene jeg har bidratt til gjennom 23 år i Akershus fylkeskommune er denne prosessen absolutt blant topp 5, sier Karin O'Sullivan, fra avdeling for plan, næring og miljø i Akershus fylkeskommune.

Akershus fylkeskommune er miljøsertifisert

17.12.2019

Les hele artikkelen

Slik kan bygg A se ut i fremtiden.

Entreprenør valgt til utbygging av Ås vgs

10.12.2019

Les hele artikkelen

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen besøkte elevene ved Lillestrøm vgs-

Stortingspresidenten besøkte Lillestrøm vgs for demokratiopplæring

27.11.2019

Les hele artikkelen

SETT-konferansen er en fagkonferanse hvor innovativ og digital læring står i høysetet.

SETT-konferansen setter fagfornyelsen på dagsorden

25.11.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet