1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Vil øke interesse og rekrutteringen til yrkesfag med Facebookside

Akershus fylkeskommune ønsker å vise de mange mulighetene man har innen yrkesfag med Facebooksiden "Drømmejobben".

Avdeling for videregående opplæring i Akershus fylkeskommune administrerer den nye siden, og vil legge ut filmer, artikler og annet relevant materiale og informasjon som kan hjelpe ungdommene til å ta et godt utdanningsvalg som kan lede til drømmejobben.

Ungdommer, foreldre, skoler og de ulike bedrifter og bransjene i fag- og yrkesopplæringen vil være en målgruppe for siden. Bedriftene i næringslivet, verkstedene i skolene, fag og yrkesopplæringen kan ved historie - og bildedeling via Facebookside gi innsikt i hvor spennende fag og yrkesopplæringen er. Ved å like og dele det som legges ut på siden vår, vil flest mulig kunne ta del i fag – og yrkesopplæring fra innsiden.

– Norge har et stort behov for fagarbeidere i årene som kommer og da er det viktig at flere ungdommer  velger et yrkesfaglig utdanningsløp som gir dem et fag- eller svennebrev, og kanskje drømmejobben, sier fylkesdirektør for videregående opplæring, John Arve Eide.

– Dette er et samfunnsansvar hvor vi ønsker å gjøre vår del av jobben. Et godt sammarbeide med bedriftene, bransjene og partene i arbeidslivet er en avgjørende faktor i dette arbeidet, avslutter Eide.

Se videoer fra yrkesfag-kampanjen:

Les flere artikler

Ordfører Tom Staahle gratulerer skolen og elevene med et flott parkanlegg.

Parkanlegg utenfor Jessheim videregående skole åpnet

11.10.2018

Les hele artikkelen

- Fra jeg var liten, har jeg hatt en indre drøm om å jobbe i helsevesenet, sier Madelene Krogh Lund (18).

– Jeg ser frem til å representere fylket mitt i Yrkes-NM

03.10.2018

Les hele artikkelen

Her kan vi se elever fra Bygg- og anleggsteknikk ved Vestby vgs.

Bli med på Yrkes-NM + Utdanningstorget!

01.10.2018

Les hele artikkelen

Elevene ved Frogn videregående skole skal fremover videreutvikle vinner-ideen om å arrangere et skoleløp. Planen er at elevene skal løpe for en god sak, hvor sponsorer som elevene selv har hentet inn, gir et beløp for hver runde som blir løpt.

Elever ved Frogn vgs lagde kampanje for årets TV-aksjon

01.10.2018

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet