1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Visste du at Viken har egen hjemmeside?

Om to år er Viken fylkeskommune realitet, og du kan følge planleggingen av den nye fylkeskommunen på viken.no.

Fra 2020 skal Norge bestå av 354 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. Et av de fylkene blir Viken – der fylkeskommunene Østfold, Akershus og Buskerud sammen skal etablere et nytt fylke med 1,2 millioner innbyggere.

Det er en omfattende prosess som angår mange, og skal gjennomføres innen to år. For at du skal kunne holde deg oppdatert på prosessen, og hva som blir bestemt, kan du nå gå inn på www.viken.no. Dette er en midlertidig nettside for sammenslåingsprosessen for Viken fylkeskommune. Her vil det bli lagt ut artikler, bilder, sakspapirer og vedtak. På den nye nettsiden vil man også kunne lese protokoller og se video fra møtene i fellesnemda.

På siden vil du enkelt finne informasjon om politisk og administrativ ledelse, samt kontaktinformasjon til de kommunikasjonsansvarlige i hvert fylke.

Les flere artikler

Leder for fellesnemnda i Viken fylkeskommune, Anette Solli.

Mener oppgaveavtalen lover godt

25.09.2018

Les hele artikkelen

Forsideillustrasjon

Leverte gode resultater i 2017

14.05.2018

Les hele artikkelen

Andreas Lervik og Lise Lund er henholdsvis leder og nestleder i arbeidsgruppen som jobber frem forslag til Viken fylkeskommunes visjon og mål.

Hva skal Viken være, for hvem?

25.04.2018

Les hele artikkelen

Politikerne i fellesnemnda behandlet saken i sitt møte 4. april. Høringsfristen går ut 9. mai. Regjeringen skal i løpet av året legge fram sitt forslag til nye oppgaver i løpet av året.

Viken-politikerne støtter ekspertene – åpner for å overta flere oppgaver

04.04.2018

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet