1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Bli med på sykkelkonferanse 20. september

Sykkelentusiast Sigurd Sollien leder an når Akershus fylkeskommune inviterer til sykkelkonferanse 20. september. Meld deg på i dag!

Forskning viser at vi trener mer enn før, men er allikevel mindre fysiske aktive. Gange og sykkel er helt vesentlig for å få den hverdagslige og egenorganiserte aktiviteten opp.

- Rundt 50-60% av oss trenger kun 10-15 minutter mer aktivitet daglig for å være innenfor de nasjonale anbefalingene, sier Rune Winum, seksjonsleder for idrett, friluftsliv, frivillighet og folkehelse.

Fylkeskommunen ønsker å legge til rette for aktiv transport og forflytning til jobb, skole og fritid. Dette gjøres bl.a. gjennom satsinger i Aktivitetsløftet. Regional plan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv 2016-2030 og fylkeskommunens sykkelstrategi.

- For å få til dette er vi avhengig av et godt koordinert partnerskap og samspill mellom statlige myndigheter, regionale myndigheter, kommunene og frivilligheten, forteller Winum. Han oppfordrer alle som kan bidra i denne prosessen med å møte opp på sykkelkonferansen.

- I denne konferansen har vi nå lyktes å samle mange av de kreftene som skal til i dette arbeidet. Alt fra fylkesordfører, professorer, Statens Vegvesen og Syklistenes landsforbund møter opp, sier Winum.      

Også kommer sykkelentusiast og programleder Sigurd Sollien, kommer du?

Se hele det rikholdige programmet og meld deg på her.

Deltakelse på konferanene er gratis. Påmeldingsfristen er 17. september. 

 

Les flere artikler

Illustrasjonsfoto

Søk tilskudd til tiltak under Program for folkehelsearbeid

09.04.2018

Les hele artikkelen

Sykkelentusiast Sigurd Sollien leder Akershus fylkeskommunes sykkelkonferanse 20. september 2017.

Bli med på sykkelkonferanse 20. september

14.09.2017

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet