1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

4,7 millioner kroner fordeles til kulturarenaer i Akershus

Spillemidlene til kulturarenaer i Akershus 2018 ble behandlet i møte i Hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse, den 9. oktober.

Scandria2Act Road Show Clean Fuel

Hvordan kan vi samarbeide om å få fortgang i omstillingen til alternative drivstoff? Akershus fylkeskommune ønsker velkommen til konferansen Road Show Clean Fuel på Norges Varemesse den 5. desember 2018.

Utdanningstorget skal hjelpe deg med å gjøre riktige utdanningsvalg

Under Yrkes-NM på Hellerudsletta vil Utdanningstorget være på plass. Her skal rådgivere og lærere hjelpe blant annet ungdomsskoleelever med å finne den utdanningsveien som passer best for dem.

Løper for "Mindre alene sammen"

Elevene ved Frogn Videregående skole har startet sitt løpeprosjekt til årets TV-aksjonen for Kirkens Bymisjon.

Anleggsstart for tryggere vei

-Dette er en gledens dag. Her bygger vi en helt ny veistrekning som gjør det tryggere for alle trafikanter, og ikke minst en tryggere skolevei, sier Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel.

Litteraturfestivalen i Akershus 2018

Årets litteraturfestival i Akershus arrangeres fra 20. til 28. oktober. Festivalen byr på spennende og varierte opplevelser for små og store, fra Son i sør til Eidsvoll i nord, fra Asker i vest til Aurskog-Høland i øst.

Moderniseringen av Oslo Bussterminal har startet

Riggingen er i gang for moderniseringen av Oslo Bussterminal. Det vil være full drift av terminalen i hele byggeperioden. Ferdigstillelse er planlagt juli 2019.

Internasjonalt kulturarbeid på agendaen

Akershus fylkeskommune satser på internasjonalt kultursamarbeid, og har nå etablert et nettverk for internasjonalt kulturarbeid.

Kongeveien i Fet kommune kåret til fylkets beste turrute

Kongeveien i Fet kommune er kåret til Akershus beste turrute, og ruten er dermed en av 16 ruter som konkurrerer om å vinne tittelen «Norges beste turrute».

– Jeg ser frem til å representere fylket mitt i Yrkes-NM

Madelene Krogh Lund (18) er Akershus sitt håp i Helsearbeiderfaget, når Yrkes-NM arrangeres på Hellerudsletta 23.-25. oktober.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet