1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Avsluttet kartlegging av radon

AFK eiendom FKF har kartlagt forekomsten av radon i fylkeskommunens bygg. Resultatet viser at forekomsten av radon nå er innenfor akseptable verdier på alle skoler og tannklinikker.

Vil du stå på søkerliste til drosjeløyver for 2019?

Søkerlistene til drosjeløyve i Akershus skal oppdateres med ansiennitet for 2018. Alle som vil stå på søkerliste i 2019 må sende ny søknad.

Fylkets videregående skoler holder «åpen dag»

Denne uken hadde Dønski- og Rælingen vgs «åpen dag» for ungdomsskoleelever som skal starte til høsten. Søknadsfristen for nye elever til høsten er 1. mars.

Handlingsplan for trafikksikkerhet

Innsats mot møte- og utforkjøringsulykker, ruspåvirkede og fartsrelaterte ulykker, og ulykker som rammer fotgjengere og syklister, er vektlagt i handlingsplan for trafikksikkerhet i Akershus.

«Aktiv i Akershus hele livet» - søk tilskudd til oppfølging av Aktivitetsløftet

Akershus fylkeskommune lyser ut 4,3 mill. til tilskudd i 2019 til tiltak som bidrar til Akershusbefolkningen kan være fysisk aktive, hver dag og hele livet. Søknadsfristen er 1. februar.

Konferanse: Kultur over grenser

Konferansen tar for seg internasjonalt kultursamarbeid og avholdes på Bærum Kulturhus 23. og 24. januar. Akershus fylkeskommune er medarrangør.

Her finner du gode skibakker og skiløyper i Akershus!

Juleferien er her, og tiden er inne for å ta frem langrennsski, snowboard, slalåm- og telemarkski. Her er noen forslag til hvor du kan dra i julen.

Er du klar for å sykle til skole og jobb i 2019?

Akershus fylkeskommune har inngått avtale med Bedriftsidretten om å subsidiere deltagelse i aktivitetskampanjene Sykle til jobben og U-GO våren 2019.

På tokt etter en ny start

For mange unge kan en seiltur med Christian Radich være begynnelsen på en ny start innen skole eller jobb.

Vedtok opplæringstilbudet 2019/2020

Fylkestinget vedtok 17. desember opplæringstilbudet ved de videregående skolene i Akershus for skoleåret 2019/2020.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet