1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Hydrogensatsing for å nå klimamålene

Hydrogensatsing i mobilitetssektoren var tema på et felles diskusjonsseminar i Brussel torsdag 11.4, der Akershus fylkeskommune var vertskap sammen med den tyske delstaten Baden-Württemberg.

Tok sølv under Skole-NM på hjemmebane

Emilie Hansen Wilhelmsen og Celina Paalerud holdt nervene i sjakk, og tok sølv-medalje da Skole-NM ble avholdt på Drømtorp videregående skole.

Høring: Forslag til regional plan for kulturminner og kulturmiljøer i Akershus 2019-2024

Den regionale planen setter rammene for fylkeskommunenes arbeid med kulturminner og kulturmiljøer i Akershus. Forslag til regional plan for perioden 2019-2024 er nå lagt ut på høring. Høringsfristen er 17. juni.

245 kilometer ny asfalt i Akershus

Statens vegvesen skal asfaltere riks- og fylkesveier i Akershus for 240 millioner kroner i år. 245 kilometer vei får dermed nytt og tryggere dekke.

Første spadetak er tatt i Rælingen

Arbeidet med en ny gang- og sykkelvei er igangsatt ved fylkesvei 120 ved Nedre Rælingsveg. Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel, håper dette vil trygge barn og unges skolevei.

Fordeling av stimuleringsmidler til internasjonalt kulturarbeid

Akershus fylkeskommune gir støtte til gjennomføring av prosjekter innenfor internasjonalt kulturarbeid. Seks aktører har nå fått stimuleringsmidler.

Akershus-læreren Ellen vant Videnskaps-Akademis lærerpris

Ellen Egeland Flø fra Mailand videregående skole vant Det Norske Videnskaps-Akademis Lærerpris for 2019.

Nå kan du søke støtte til lading i boligsameier og borettslag

Boligsameier og borettslag kan søke direkte til Akershus fylkeskommune om støtte til ladeinfrastruktur. Hensikten å at flere skal kunne lade elbil hjemme.

18 listeforslag til fylkestingsvalget i Viken

1. april var frist for å levere listeforslag til fylkestingsvalget 2019. Ved fristens utløp var det kommet inn 18 listeforslag i Viken.

- Skole-NM blir veldig spennende

Emilie Hansen Wilhelmsen og Celina Paalerud fra Drømtorp videregående skole skal konkurrere på hjemmebane under Skole-NM i Barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet