1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Anleggsstart for tryggere vei

-Dette er en gledens dag. Her bygger vi en helt ny veistrekning som gjør det tryggere for alle trafikanter, og ikke minst en tryggere skolevei, sier Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel.

Litteraturfestivalen i Akershus 2018

Årets litteraturfestival i Akershus arrangeres fra 20. til 28. oktober. Festivalen byr på spennende og varierte opplevelser for små og store, fra Son i sør til Eidsvoll i nord, fra Asker i vest til Aurskog-Høland i øst.

Moderniseringen av Oslo Bussterminal har startet

Riggingen er i gang for moderniseringen av Oslo Bussterminal. Det vil være full drift av terminalen i hele byggeperioden. Ferdigstillelse er planlagt juli 2019.

Internasjonalt kulturarbeid på agendaen

Akershus fylkeskommune satser på internasjonalt kultursamarbeid, og har nå etablert et nettverk for internasjonalt kulturarbeid.

Kongeveien i Fet kommune kåret til fylkets beste turrute

Kongeveien i Fet kommune er kåret til Akershus beste turrute, og ruten er dermed en av 16 ruter som konkurrerer om å vinne tittelen «Norges beste turrute».

– Jeg ser frem til å representere fylket mitt i Yrkes-NM

Madelene Krogh Lund (18) er Akershus sitt håp i Helsearbeiderfaget, når Yrkes-NM arrangeres på Hellerudsletta 23.-25. oktober.

Bli med på Yrkes-NM + Utdanningstorget!

Hold av 23.-25. oktober, da arrangeres Yrkes-NM + Utdanningstorget på Hellerudsletta. En perfekt måte for å finne ut hvilken utdannelse du vil ta, kanskje du vil se statsminister Erna Solberg, eller vinne en gratis iPad.

Elever ved Frogn vgs lagde kampanje for årets TV-aksjon

Det kan være en utfordring å få ungdommer til å engasjere seg i frivillig arbeid, derfor har Frogn-elevene funnet frem et konsept for å få flere ungdommer til å engasjere seg rundt tv-aksjonen.

Mobiliseringen av TV-aksjonen er i gang

Fylkeskommunen, foreninger, næringslivet, frivillige organisasjoner, banker, og skole-elever har en ting til felles. I disse dager bretter de opp ermene for å gjøre klart til årets TV-aksjon.

Bjørn André er ny leder av fylkeselevrådet i Akershus

Sammen med nestleder Selma Schøyen Løkken, skal leder Bjørn André Sutterud Westbye jobbe for at elever i Akershus fylke får en bedre skolehverdag og bedre rettigheter.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet