1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Veien til nullutslipp i transportsektoren

“Let`s act” var mottoet på konferansen Road Show Clean Fuels arrangert av Akershus fylkeskommune på Norges Varemesse den 5. desember 2018. -For å oppnå nullutslipp i transportsektoren trengs det større innsats, flere virkemidler og mer nasjonalt og internasjonalt samarbeid, var et hovedbudskap som gikk igjen blant foredragsholderne.

Over 600 forslag til nytt fylkesvåpen

Viken fylkeskommune har fått inn over 600 forslag til nytt fylkesvåpen. Her kan du se alle forslagene.

Modernisering skal gi flere kollektivreisende

I høst startet moderniseringen av Oslo Bussterminal, for å skape en bedre brukeropplevelse slik at flere velger kollektivt fremfor bilen.

Flere hydrogenstasjoner er på vei

Det skal etableres to hydrogenfyllestasjoner i trondheimsområdet, én i Fredrikstad og én mobil stasjon.

Ny gang- og sykkelvei i Nes kommune

Nå er det sammenhengende gang- og sykkelvei fra Auli boligfelt til Haga stasjon i Nes kommune. Fylkesvaraordfører Lars Salvesen og Grete Sjøli, ordfører i Nes kommune, markerte tirsdag 4. desember ferdigstillelse av veien.

Nytt liv i låven - inspirasjonsseminar om landbrukets kulturminner

Tirsdag 27. november var det fullt i fylkestingssalen da nærmere 80 påmeldte tok turen til Galleriet for å bli inspirerte og lære mer om hvordan man kan ta kulturminner på gården i ny bruk.

Klimasats – muligheter for finansiering av klimatiltak

Miljødirektoratet lyser ut 150 millioner kroner i støtte til klimatiltak i kommuner og fylkeskommuner i 2019. 8. januar arrangerer Akershus fylkeskommune og Fylkesmannen seminar om støtteordningen for å motivere til gode søknader.

Slik blir T-banestasjonene på Fornebubanen

Vinnerne i plan- og designkonkurransen for de seks T-banestasjonene på Fornebubanen er nå klare.

Norsk-kinesisk handelskammer på Akershus-visitt

Akershus fylkeskommune var vertskap for Norwegian-Chinese Chamber of Commerce (NCCC) sitt medlemsmøtet om kinesisk turisme i Norge. Fylkesordfører Anette Solli åpnet arrangementet 21. november.

Fylkets første klimabudsjett og bærekraftrapporten

Fylkeskommunens nylig framlagte bærekraftrapport for 2017 gir oversikt over bærekraftresultater og status og utfordringer for å redusere klimagassutslippene i Akershus. For første gang inngår også et klimabudsjett som del av økonomiplanen 2019-2022.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet