1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no
23 - 24 januar 2019

Konferanse: Kultur over grenser

Onsdag 23. januar kl: 11:00
Torsdag 24. januar kl: 16:00

Bærum Kulturhus, Claude Monets alle 27, 1338 Sandvika

Legg til i kalender

Hvordan få bedre kjennskap til samarbeidsprosjekter i Europa og Norden, og hvordan lykkes med støtteordninger og søknader? 

Konferansen Kultur over grenser 23-24. januar 2019

Kulturrådet, Forskningsrådet, DIKU, Bufdir, Nordisk informasjonskontor Norge, Norsk kulturforum og Akershus fylkeskommune har gått sammen om å arrangere konferansen «Kultur over grenser – Kunst og kultur i europeiske støtteordninger». Vi ønsker at norske søkere skal få bedre kjennskap til samarbeidsprosjekter i Europa og Norden, og hvordan de kan lykkes med støtteordninger og søknader. 

Konferansen er en møteplass for alle som vil lære mer om europeisk kultursamarbeid og som ønsker å utvikle et prosjekt og/eller møte potensielle samarbeidspartnere.

Konferansen vil ta for seg hvordan man går frem for å søke midler fra ulike støtteordninger, samt peke på viktige trender og initiativ i Europa i dag. I tillegg vil konferansen ta opp hvordan man lykkes med prosjektskriving, og hvordan man samarbeider om prosjekter og søknader.

Det blir rom for å dele erfaringer gjennom samtaler og diskusjoner, og å få praktiske tips om hvordan din organisasjon kan bli bedre på å søke midler.

Se hele programmet her

Før konferansestart, kl. 9:30, inviterer Forskningsrådet og Osloregionens Europakontor til frokostmøtet: «Cultural heritage research in Horizon 2020 and the post-2020 outlook». Frokostmøtet er gratis, men krever påmelding.

Konferansemiddagen inntas på Bærum kulturhus 23. januar og vil være et ypperlig sted for å knytte kontakter og oppleve kunst og kultur fra Akershus fylkeskommune. Middagen starter med en mottakelse av EUs delegasjon til Norge. Konferansemiddagen betales separat.

Påmelding

Påmeldingsfrist er fredag 11. januar kl. 17:00.

Meld deg på her! 

Konferanseavgift (inkl. mva):

  • Institusjon/kommune/fylkeskommune: kr. 1500
  • Enkeltmannsforetak: kr. 800
  • Konferansemiddag: kr. 550

Konferanseavgiften inkluderer todagers konferanse inklusiv lunsj. Konferansemiddagen betales separat.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet