1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Kalender

Søk i kalender

Filtrer søk

01 oktober 2019

Frist for søknad om læretid i Europa

Kunne du tenke deg å ta deler av læretiden din i et annet land i Europa våren 2020? Søk om "Læretid i Europa" innen 1. oktober!


08 oktober 2019

Møte i interimsstyret for fylkeselevrådet

Fylkeselevrådet skal ivareta interessene til ungdom i fylket.


08 oktober 2019

Møte i klagenemnda

Klagenemnda behandler alle klager på enkeltvedtak truffet i fylkeskommunen. Typiske saker er f.eks. inntak til videregående skole, skoleskyss og TT-transport.


15 oktober 2019

Frist: Søknad om drosjeløyve

Søkerlistene til drosjeløyve i Akershus skal oppdateres med ansiennitet for 2018. Dersom du vil stå som aktiv søker til drosjeløyve i 2019, må du sende ny søknad.


15-16 oktober 2019

Folkehelsekonferansen 2019

Akershus fylkeskommune er medarrangør av den årlige folkehelsekonferansen i Oslo 15. og 16. oktober. Årets konferanse har tematikken "Livskvalitet og psykisk helse. Nye perspektiver på folkehelse?"


22 oktober 2019

Regionalt planforum

Regionalt planforum er en arena for dialog mellom kommuner og regionale myndigheter om arealplanlegging. Frist for innsending av dokumenter er 8. oktober 2019.


06 november 2019

Møte i interimsstyret for fylkeselevrådet

Fylkeselevrådet skal ivareta interessene til ungdom i fylket.


12 november 2019

Møte i kontrollutvalget

Kontrollutvalget skal føre løpende tilsyn med fylkeskommunens forvaltning.


12 november 2019

Møte i hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse

Hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse forvalter fylkeskommunens regionale utviklingsrolle gjennom samarbeid med eksterne aktører innen folkehelse, kultur og gjennom nærmiljøpolitikk i regional sammenheng.


12 november 2019

Møte i hovedutvalg for utdanning og kompetanse (reservemøte)

Hovedutvalg for utdanning og kompetanse arbeider med saker som gjelder forvaltning av videregående utdanning, fagopplæring, forskning og kompetanseutvikling og kunnskapsoverføring til næringslivet.


Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet