1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no
14 januar 2020

Seminar om nettkapasitet

Tirsdag 14. januar kl: 09:00  - 13:00

Fylkestingssalen, Schweigaards gate 4, Oslo

Legg til i kalender

Velkommen til seminar om elektrifisering av transportsektoren og konsekvenser for strømnettet. 

  • Hva betyr fremtidens transportløsninger for strømnettet i din kommune?
  • Hvordan kan behovet for nyinvesteringer i strømnettet reduseres gjennom bedre utnyttelse av infrastrukturen?
  • Hvilke barrierer står i veien for en effektiv overgang til en elektrisk transportsektor?
  • Og hvilken rolle kan kommunen spille i dette bildet?

Dette er blant spørsmålene som Afry og DNV GL har belyst i et felles prosjekt for Akershus fylkeskommune. Ved hjelp av egne modellverktøy, samt innspill fra relevante aktører, har eksperter i konsulentselskapene analysert behov og muligheter for smartgrid løsninger ved økt e-mobilitet i Akershus frem mot 2040.

Om seminaret

I dette seminaret vil Afry og DNV GL presentere sine funn fra studien. I tillegg vil Hafslund Nett presentere sin nettstrategi, og fortelle om hvordan de jobber med kundeprosjekter og forretningsutvikling innenfor elektrifisering av transportsektoren. Andre aktører vil også bli invitert for belyse relevante problemstillinger knyttet til elektrifisering av transportsektoren, sett fra sine respektive ståsted. 

Endelig program kommer.

Hvem kan delta?

De som jobber med planlegging og tilrettelegging av infrastruktur (nett, ladeløsninger, arealplaner etc.) i kommunene, samt nøkkelpersoner fra selskaper som vil spille en rolle i overgangen til elektriske transportløsninger i Akershus.

Påmelding innen 6. januar

Gå til påmelding

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet