1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
14 - 17 oktober 2019

StartUp-festivalen

Hele Akershus

Legg til i kalender

I 4 innholdsrike dager i uke 42 inviteres gründere og oppstartsbedrifter fra hele Akershus til StartUp-festival. 

14 – 17. oktober 2019 inviteres oppstartsbedrifter og gründere fra hele Akershus fylke til StartUp-festival. Velg mellom store og små events fordelt på 4 ulike regioner i Akershus. Det er gratis adgang på alle arrangement.

Den offisiell åpningen foregår i Lillestrøm mandag 14.10. Digitaliseringsminister Nicolai Astrup kommer og vi får besøk av 3 inspirerende gründere som deler sine historier. Husk å melde deg på!

Se det spennende programmet for alle fire regioner og informasjon om påmelding på startupfestivalen.no.

Årets Gründeridé på Romerike 2019 

StartUps i tidlig fase fra Romerike kan melde seg på i konkurransen om å bli Årets Gründeridé på Romerike. Det er ikke krav til at du har registrert eget selskap enda – men idèen må være god og den må tilføre noe nytt. En egen jury vil gjennomgå alle innkomne forslag og plukke ut de tre beste, som inviteres til å presentere sin idé for publikum under avslutningsseansen til StartUp Festivalen i Lillestrøm torsdag 17. oktober kl. 17:00 – 19:00. 

Meld på din ide innen tirsdag 15. oktober kl. 16:00.

 

 

 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet