1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no
05 desember 2019

Vær Smart! - kurs i klimatilpasning

Torsdag 5. desember kl: 09:30  - 16:15

Tyrifjord Hotell, Vikersund

Legg til i kalender

Tverrfaglig kurs om klimatilpasning i kommunene. Meld deg på innen 1. november.

Vær smart. Kurs i klimatilpasning for kommunene.

Klimaet er i endring, og kommunene har et ansvar for å redusere konsekvensene. Dette involverer mange fagsektorer. «VÆR SMART!» er Miljødirektoratets kursopplegg om klimatilpasning for kommunene. 

Kurset holdes to ganger, i Oslo 20.11. og på Vikersund 5.12, med stort sett samme innhold. Det siste vil ha noen ekstra elementer om landbruk. Kapasiteten er begrenset, men det er mulig å stå på venteliste. Så hold gjerne av begge datoene. Kursavgiften er kr 750 for offentlig ansatte og kr 1500 for andre.

Hvem kan delta

Et hovedmål med kurset er bedre tverrfaglig samhandling. Vi oppfordrer derfor kommunene til å delta med representanter fra flere fagområder.

Kommunale saksbehandlere/ansvarlige innen kommunalteknikk, landbruk, plan, byggesak, miljø, beredskap og jurister, private konsulenter. Alle interesserte er velkomne til å delta, men ansatte i kommuner og fylkeskommuner vil bli prioritert ved stor pågang.

Program og påmelding

Informasjon om program og påmelding finner du på Fylkesmannens nettsider.

Frist for påmelding er 1. november.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet