1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
14 mars 2019

Fag- og svennebrevutdeling

Torsdag 14. mars kl: 18:00  - 21:00

Thon Hotel Oslofjord, Sandvika

Legg til i kalender

Vi har den glede av å invitere deg som bestod fag- eller svenneprøve i 2018, til årets fag- og svennebrevutdeling.

I denne høytidelige utdelingen mottar over 300 lærlinger som besto fagprøven i 2018 det endelige beviset på at de har bestått fagprøven og er ferdige fagarbeidere. Fag- og svennebrevene deles ut i en rekke ulike fag, og til kandidater fra alle fylkets kommuner og regioner.

Årets lærebedrift

Tidligere har fylkeskommunen kåret «årets lærling». I år deler vi første gang ut utmerkelsen «Årets lærebedrift» til en bedrift som skaper positiv oppmerksomhet om fagopplæring i arbeidslivet og motiverer flere bedrifter til å ta inn lærlinger og lærekandidater. Forslag til kandidater er innhentet fra bransjen selv, lærlinger og publikum.

De tre nominerte bedriftene:

  • Ringnes Supply Company AS, Gjelleråsen
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • C. P. Sand Transport A/S

Les mer om bakgrunnen for kåringen

Påmelding

Ønsker du å delta på utdelingen må du melde deg på via eget påmeldingsskjema.

Frist for påmelding er 7. mars. Det er ikke mulighet til å melde seg på utdelingen etter fristen har gått ut.

Utdelingen begynner 18.30, men vi ber deg som skal motta fag- eller svennebrev om å møte opp senest kl 18:00 for registrering. Det er anledning til å ha med to ledsagere. Disse kan være familie, venner eller opplæringsansvarlig i din bedrift. 

Antrekk: Pent. Det finnes en ubemannet garderobe i nærheten av lokalet, der gjester kan henge fra seg yttertøy kostnadsfritt.

Kan du ikke delta?

Dersom du ikke har anledning til å delta, kan du bestille det selv på nettsiden vår: www.akershus.no/fs-bestilling. Du kan også hente det i resepsjonen fra 18. mars 2019.

Adressen er:

Akershus fylkeskommune
Schweigaardsgate 4 (Galleri Oslo)
Oslo

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet