1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
15 oktober 2019

Frist: Søknad om drosjeløyve

Legg til i kalender

Søkerlistene til drosjeløyve i Akershus skal oppdateres med ansiennitet for 2018. Dersom du vil stå som aktiv søker til drosjeløyve i 2019, må du sende ny søknad.

Alle som søker om drosjeløyve blir plassert på en søkerliste. Den som har lengst ansiennitet som fulltid drosjesjåfør i Oslo og Akershus vil få tilbud når det er ledig løyve. Ansienniteten på listene er beregnet til og med 31. desember forrige år. 

Søkerlistene til drosjeløyve i Akershus skal oppdateres med ansiennitet for 2018. Alle som vil stå på søkerliste i 2019 må sende ny søknad. Ansiennitet fra tidligere søknader er fortsatt registrert, så søkere trenger bare å dokumentere ansiennitet siden forrige gang de søkte.

Du trenger bare å søke én gang i året for å stå som aktiv søker på søkerlistene. Søknadsfristene i 2019 er 15. februar, 15. april, 15. juni, 15. august og 15. oktober. 

Søknadsskjemaet og veiledning til dette ligger på www.akershus.no/drosje.

Hvis du har spørsmål kan du ringe 22 05 50 00 mellom kl. 8.00 og 15.45, eller sende e-post til post@afk.no.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet