1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
17 april 2018

Frivillighetskonferansen 2018: "I støpeskjeen. Omstilling til Viken"

Tirsdag 17. april kl: 16:30  - 21:00

Fylkestingssalen, Schweigaards gate 4, Oslo (Galleri Oslo)

Legg til i kalender

Fra 2020 blir Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner til Viken fylkeskommune. Dette er Norges største fylkesreform siden 1970. Konferansen vil belyse noen erfaringer, visjoner og verktøy for regionale organisasjoner i en omstilling.

Hvem kan delta?

Styremedlemmer og ressurspersoner fra regionale studieforbund og medlemsorganisasjoner i Akershus.

Konferansen er gratis, men krever påmelding. Meld deg på via denne lenken - det blir fort fullt!

Program 

Konferansen holdes i Galleriet, Schweigaards gate 4, Oslo, fylkestingssalen. Konferansen åpnes av fylkesordfører Anette Solli kl. 17.00. Konferansen er gratis og tilbyr enkel bevertning kl. 16.30.

Se invitasjon og program (pdf)

Litt om bidragsyterne

Kristin Felde, fylkesdirektør kultur, frivillighet og folkehelse: Akershus: 2020 - hva venter de frivillige organisasjonene? 
Kristin Felde orienterer, med fokus på de frivillige organisasjonene, om prosessen som fører fram til ny region.

Karen Espelund, fylkesdirektør kultur og folkehelse i Trøndelag/Kjell Bjarne Helland, organisasjonssjef i Trøndelag idrettskrets: Trøndelag har gjort det!
Espelund og Helland bidrar med sine erfaringer fra prosess fram mot og etter sammenslåingen av de to tidligere Trøndelagsfylkene.

Cathrine Bergjordet, faglig leder, analysestaben, Akershus: Akershus i Viken - tallenes tale.
Cathrine Bergjordet gir tall og fakta om nåtid og framtid, om Akershus’ plass i Viken.

Dagfinn Sundsbø, styremedlem i Akershus Røde kors: Frivillige organisasjoners vei inn på den politiske agenda i Akershus
Sundsbø vil med sine erfaringer fra sin tid som bl.a. leder i Kulturstyret i Akershus, generalsekretær i Senterpartiet og stortingspolitiker trekke linjer for endringer i frivillige organisasjoner. Hvilke veier ser han videre?

Anne Irene Myhr, rådgiver i Kompetansesenter for distriktsutvikling: Hvordan utvikles frivillige organisasjoner i by – tettsted – på landsbygda?
Anne Irene Myhr har erfaring som tillitsvalgt på alle nivå innen flere frivillige organisasjoner og kjenner dermed arbeidet i flere studieforbund. Disse erfaringene drar hun nytte av i sitt arbeid som rådgiver i Kompetansesenter for distriktsutvikling. Hun er kontaktperson inn til flere fylker i forbindelse med regionreformen.

Påmelding

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet