1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
09 mars 2018

Arbeidsverksted om tilgjengelighetsstrategi og brukermedvirkning

Fredag 9. mars kl: 09:00  - 14:00

Fylkestingssalen, Schweigaards gate 4, Oslo (Galleri Oslo)

Legg til i kalender

Akershus fylkeskommune inviterer til arbeidsverksted om strategi for tilgjengelighet og universell utforming av kollektivtransporten.

Bakgrunn og hensikt

Akershus fylkeskommune har en ambisjon om at kollektivtransporten så langt som mulig skal kunne brukes av alle. Akershus fylkeskommune, i samarbeid med Ruter AS, Statens vegvesen og Akershus kollektivterminaler, skal derfor utarbeide en strategi for å intensivere og koordinere arbeidet med å gjøre kollektivtransporten mer tilgjengelig.  

Arbeidsverkstedet er tenkt utført med faglig påfyll i form av foredrag, og med gruppeoppgaver som presenteres og drøftes i plenum. 

Hensikten med dagen er at deltakerne får innsikt i arbeidet med strategien, og mulighet til å komme med innspill i en tidlig fase.

Hovedtemaene for dagen er bla. «Hele reisekjeder», «Holdningsarbeid», «Informasjon» og «Brukermedvirkning».

Hvem kan delta?

Målgruppen for verkstedet er representanter for brukerperspektivet for mennesker med nedsatt funksjonsevne og de fylkeskommunale rådene. Invitasjon til aktuelle organisasjoner er sendt per e-post. I tillegg deltar arbeidsgruppen som utarbeider strategien og den interne gruppa for universell utforming i Ruter AS.

Program og påmelding

Mer detaljert program kommer.

Påmeldingsfristen er 23.02.18. Klikk her for å gå til påmeldingsskjema.

 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet