1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk
16 november 2017

Arbeidsverksted for tilgjengelighetsstrategi

Torsdag 16. november kl: 09:00  - 16:00

Fylkestingssalen, Schweigaards gate 4, Oslo (Galleri Oslo)

Legg til i kalender

Akershus fylkeskommune inviterer til arbeidsverksted om strategi for tilgjengelighet og universell utforming av kollektivtransporten.

 Insam AS/Grete Riseng
Insam AS/Grete Riseng

I kollektivtransporten har reisekjeden mange ledd, mange aktører og spredte ansvarsforhold. Å gjøre kollektivtrafikken tilgjengelig for alle setter høye krav til koordinering av ulike aktørenes innsats. Videre må det gjøres en samlet innsats i hele reisekjeder og på prioriterte områder for å sikre nytten av tiltakene.

Akershus fylkeskommune har en ambisjon om at kollektivtransporten så langt som mulig skal kunne brukes av alle. Akershus fylkeskommune, i samarbeid med Ruter AS, Statens vegvesen og Akershus kollektivterminaler, skal derfor utarbeide en strategi for å øke tilgjengeligheten i kollektivtransporten.

En arbeidsgruppe har startet arbeidet med å lage et utkast til strategi, som skal gjennomgås denne dagen. Arbeidsverkstedet er tenkt utført i to deler, faglig input i form av foredrag, og output i form av gruppeoppgaver som presenteres og drøftes i plenum. Videre skal strategien bearbeides basert på innspill, og sendes på høring.

Hvem kan delta?

Målgruppen for verkstedet er relevante personer fra Ruter, Statens vegvesen, Akershus kollektivterminaler FKF, fylkeskommunen og de fylkeskommunale rådene.

Program

Mer detaljert program kommer.

Påmelding via lenken under.

Påmelding

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet