1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om tannhelse


Filtrering av artikellisten

Ny tannklinikk i Brekkeveien i Ås

Pasienter som har hatt tilbud om tannbehandling ved tannklinikkene i Vestby, Frogn og Langbakken i Ås har fra 19. desember 2016 tilbud ved den nye tannklinikken i Ås

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan

Fylkesrådmannen la 19. oktober frem forslag til årsbudsjett 2017 og økonomiplan 2017-2020. Samtidig ble det også lagt fram forslag til handlingsprogram for samferdsel.

Nytt behandlingssted for brukere av Kløfta tannklinikk

Pasienter som har hatt tilbud om tannbehandling ved Kløfta tannklinikk har fra 5. desember tilbud ved tannklinikkene på Skedsmokorset og Jessheim.

Akershus med gode resultater i 2015

Hvor mange elever fullførte og bestod videregående opplæring, og hvordan var resultatene? Hvor mange passasjerer var det i kollektivtrafikken, hvor mange kilometer asfalt ble lagt på fylkesveiene? Svarene får du i Akershus fylkeskommunes årsrapport 2015.

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan

Fylkesrådmannen la 22. oktober frem forslag til årsbudsjett 2016 og økonomiplan 2016-2019. Samtidig ble det også lagt frem forslag til handlingsprogram for samferdsel.

Snu(s) dine vaner?

Nittedal tannklinikk vil gjøre en forskjell og øker fokus på snusbruk i ungdomsgruppen med prosjektet «Snu(s) dine vaner» I to år skal de registrere snusbruk blant sine pasienter, primært elevene på Bjertnes videregående skole og kommunens ungdomsskoleelever.

Ny distriktsgrense i tannhelsetjenesten på Romerike

Tannhelsetjenesten på nordøstre Romerike har endret navn til øvre Romerike. Samtidig har tannklinikkene i kommunene Fet, Sørum og Aurskog-Høland blitt overført til tannhelsetjenesten på nedre Romerike.

Tannhelsetjenesten deltok på folkehelseuka i Ullensaker

Fredag 23. mai gikk Rullatorfestivalen av stabelen i Romsaasparken på Jessheim. Kløfta tannklinikk og Jessheim tannklinikk var på plass med stand.

Husk tennene! - et prosjekt på Eidsvoll om kosthold og tannpuss

Som del av prosjektet Husk tennene! ved Eidsvoll tannklinikk skal alle fjerdeklasseelever i Eidsvoll få undervisning i tannstell og kosthold.

Markerte gjenåpningen av Årnes tannklinikk

Fredag 31. januar markerte tannhelsetjenesten i Akershus at Årnes tannklinikk er åpen igjen etter oppussing og utvidelse. Tannklinikken fremstår nå som helt ny.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet