1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om tannhelse


Filtrering av artikellisten

Signering av avtale for Askerholmen tannklinikk

22. januar signerte eiendomsforetaket AFK eiendom FKF leieavtale for nye Askerholmen tannklinikk. Klinikken åpner i løpet av høsten 2019.

Tall og fakta om ungdom i Akershus

Hva kjennetegner ungdom i Akershus? Akershusstatistikk 3/2017 - Ung i Akershus» tar for seg statistikk, status og trender om barn og unge i Akershus i alderen fra 13 – 19 år.

Videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres

Investeringer i videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres i fylkeskommunens økonomiplan 2018-2021.

Akershus tar vold og trusler på alvor

Akershus fylkeskommune har nulltoleranse for vold og trusler på arbeidsplassen. Under temadagen på Vestby vgs, fikk i overkant av 100 personer fra virksomhetene en innføring i de nye bestemmelsene i arbeidsmiljøforskriftene fra Arbeidstilsynet.

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan 2018-2021

Fylkesrådmannen la 25. oktober frem forslag til årsbudsjett 2018 og økonomiplan 2018-2021. Samtidig ble det også lagt fram forslag til handlingsprogram for samferdsel.

Ny giv på sykehjemmene i Akershus

Tannhelsetjenesten ønsker å øke innsatsen overfor beboere på sykehjemmene i Akershus. Dette vil vi få til ved et enda bedre samarbeide mellom tannhelsetjenesten og sykehjemmene.

Salg av «gamle» Ås tannklinikk

18. mai ble bygget som tidligere huset Ås tannklinikk solgt.

Akershus med gode resultater i 2016

Hvor mange elever fullførte og bestod videregående opplæring, og hvordan var resultatene? Hvor mange passasjerer var det i kollektivtrafikken, hvor mange kilometer asfalt ble lagt på fylkesveiene og hvordan står det til med tannhelsen til barn og unge i fylket? Svarene får du i Akershus fylkeskommunes årsrapport 2016.

Angst for tannbehandling?

Vi kan gi psykologisk behandling til deg som har behov for tilrettelagt tannbehandlingstilbud på grunn av tortur, overgrep eller odontofobi (TOO).

Ny tannklinikk på Ås åpnet

Fylkesordfører Anette Solli stod for den offisielle åpningen av ny og topp moderne tannklinikk på Ås 26. januar. Klinikken har ti behandlingsrom og gir tilbud til befolkningen i Vestby, Frogn og Ås.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet