1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Signering av avtale for Askerholmen tannklinikk

22. januar signerte eiendomsforetaket AFK eiendom FKF leieavtale for nye Askerholmen tannklinikk. Klinikken åpner i løpet av høsten 2019.

Det blir en moderne klinikk i umiddelbar nærhet til togstasjonen (Skysstasjon 5) i Asker sentrum. Klinikken får utvidet kapasitet, til ti moderne behandlingsrom, og vil tilfredsstille dagens krav til ventilasjon og brannsikkerhet.

Den nye klinikken erstatter dagens tannklinikk i Gamle Drammensvei 227.

Foretaket overtar lokalene 1. august 2018 og starter da arbeidet med å gjøre lokalene klare for å ta imot pasienter høsten 2019, med bl. a. nytt inventar og utstyr.

Fornøyd

Direktør for tannhelsetjenesten, Kirsten Ahlsen, er godt fornøyd med de nye lokalene.

- Vi er godt fornøyd med dette alternativet. Det var nødvendig å finne nye lokaler som følge av at leiekontrakten for eksiterende lokaler snart går ut og tannhelsetjenesten har behov for moderne lokaler som tilfredsstiller dagens krav til ventilasjon og som har bedre rømningsmuligheter ved brann. Befolkningsveksten i området er stor og tannhelsetjenesten må tilpasse ny klinikk til veksten i området, sier Ahlsen.

Lokalene vil også tilfredsstille myndighetens krav til universell utforming. Det skal blant annet etableres en ny heis, som vil gjøre det enklere for bevegelseshemmede å benytte seg av tjenesten.

Det er AFK eiendom FKF som skal gjennomføre oppdraget på vegne av fylkeskommunen (tannhelsetjenesten).

 

 

Les flere artikler

Ett av ti moderne behandlingsrom.

Åpning av ny tannklinikk i Asker sentrum

09.12.2019

Les hele artikkelen

Venterommet på Asker sentrum tannklinikk

Ny tannklinikk i Asker

18.11.2019

Les hele artikkelen

Årsrapport 2018, forside

Fylkeskommunens årsrapport 2018

20.05.2019

Les hele artikkelen

De ansatte gleder seg over ny, flott klinikk. Fra v.: tannlege Unn Therese Hoddø, tannhelsesekretær Åse Frogner Sand, tannlege Caroline Urdahl, tannlege Sobia Zahid Iqual, Eva Eriksen, direktør for tannhelsetjenesten Kirsten Nerheim Ahlsen og klinikksjef Linda Therese Lie.

Åpning av ny tannklinikk på Bjørkelangen

14.02.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet