1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Ny tannklinikk på Ås åpnet

Fylkesordfører Anette Solli stod for den offisielle åpningen av ny og topp moderne tannklinikk på Ås 26. januar. Klinikken har ti behandlingsrom og gir tilbud til befolkningen i Vestby, Frogn og Ås.

Anette Solli gratulerte med ny tannklinikk og overrakte blomster til klinikksjef Cristina Witt. Direktør for tannhelsetjenesten i Akershus Kirsten Ahlsen ønsket velkommen, overtannlege i Follo Jie Yuan Wu presenterte tannklinikken og informerte om tjenestetilbudet.

Nytt og bedre behandlingsutstyr

Klinikken tok imot de første pasienter 20. desember. Klinikkleder Cristina Witt sier til Ås Avis at den nye klinikken er bedre utstyrt enn de gamle klinikkene.

- Vi er kjempeglade for de betydelige investeringene som har blitt gjort. Vi har fått en del nytt utstyr som vi ikke har hatt tilgang på tidligere, sier hun. Dette gjør at pasientene slipper å reise på flere klinikker for å få utført behandlingen.

Den største pasientgruppen klinikken behandler er barn og unge i alderen i 0 til 20 år. I tillegg behandler klinikken eldre og langtidssyke som bor på institusjoner, personer med rett til hjemmesykepleie og utviklingshemmede. Til sammen har klinikken rundt 13.000 brukere.

Fordel for brukere og ansatte

Den nye tannklinikken har 10 behandlingsrom og vil ha 20 ansatte. Overtannlege Jie-Yuan Wu mener samlingen av de tre klinikken i en er til det bedre for både ansatte og brukere, både med tanke på faglig kompetanse og tjenester som kan leveres til pasientene.

- For oss som jobber her får vi et større faglig miljø og et større sosialt miljø på arbeidsplassen. På de gamle og små klinikkene var vi sårbare hvis noen ble syke, da måtte vi avlyse timer. Nå som vi er mange på ett sted er vi mer fleksible og kan i større grad unngå slike problemer ved sykdom, sier Jie-Yuan Wu i Ås Avis.

Ås tannklinikk

 

Les flere artikler

Slik kan bygg A se ut i fremtiden.

Entreprenør valgt til utbygging av Ås vgs

10.12.2019

Les hele artikkelen

Ett av ti moderne behandlingsrom.

Åpning av ny tannklinikk i Asker sentrum

09.12.2019

Les hele artikkelen

Slik kan skolen se ut (fasade sett fra veien).

Kontrakt signert for utbygging av Eikeli

15.11.2019

Les hele artikkelen

Nadderud videregående skole.

Slik kan fylkeskommunen spare tid og kostnader på utbedring av setningsskader

23.09.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet