1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter om tannhelse


Filtrering av artikellisten

Åpning av ny tannklinikk i Asker sentrum

Tannklinikken har ti moderne behandlingsrom og er Akershus fylkeskommunes største, målt i areal.

Ny tannklinikk i Asker

Den offentlige tannhelsetjenesten har åpnet ny tannklinikk i Asker sentrum. Klinikken erstatter Askerholmen tannklinikk.

Fylkeskommunens årsrapport 2018

Hvor mange elever fullførte og bestod videregående opplæring, og hvordan var resultatene? Hvor mange passasjerer var det i kollektivtrafikken og hvordan står det til med tannhelsen til barn og unge i fylket? Svarene finner du i Akershus fylkeskommunes årsrapport 2018.

Åpning av ny tannklinikk på Bjørkelangen

13. februar var det offisiell åpning av en ny og moderne tannklinikk, sentralt plassert på Bjørkelangen.

Avsluttet kartlegging av radon

AFK eiendom FKF har kartlagt forekomsten av radon i fylkeskommunens bygg. Resultatet viser at forekomsten av radon nå er innenfor akseptable verdier på alle skoler og tannklinikker.

Bjørkelangen tannklinikk har flyttet

Bjørkelangen tannklinikk flyttet inn i nye lokaler i Bjørkelangen helsehus 10. januar 2019.

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan 2019-2022

Fylkesrådmannen la 29. oktober frem forslag til årsbudsjett 2019 og økonomiplan 2019-2022. Både skole, kollektivtrafikk og klima vektlegges i forslaget. Handlingsprogram for samferdsel 2019-2022 ble også presentert.

Offentlig tannhelsetjeneste i front på e-helse

Akershus fylkeskommunes tannhelsetjeneste er først ute med å tilby elektroniske resepter til tannhelsepasienter. Løsningen vil bli iverksatt høsten 2018.

Høyt ansett folkehelsepris til tannhelsetjenesten

Tannhelsetjenesten i Akershus og Buskerud deler Zendiumprisen 2018 for sitt forebyggende tannhelsearbeid på sykehjem.

Leverte gode resultater i 2017

Hvor mange elever fullførte og bestod videregående opplæring, og hvordan var resultatene? Hvor mange passasjerer var det i kollektivtrafikken og hvordan står det til med tannhelsen til barn og unge i fylket? Svarene finner du i Akershus fylkeskommunes årsrapport 2017.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet