1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Karttjenester

Her finner du kartportalen for Akershus fylkeskommune, flere interaktive kart, kart i pdf-format til nedlasting, samt lenker til regionenes/kommunenes kartportaler.

Kartportalen for Akershus fylkeskommune

Fylkeskommunens kartportal inneholder opplysninger om videregående skoler, tannklinikker, museer og kulturinstitusjoner i Akershus fylke. Videre inneholder portalen kart innenfor fagområdene vannforvaltning, vilt, fisk og friluftsliv. 

Om kartinnsyn og pdf-kart

Kommuner i Akershus har ansvar for å legge ut arealplaner og reguleringsplaner digitalt. Du finner inngang til kommunenes kartinnsynsløsninger her. Vi tilbyr også pdf-kart til nedlasting. 

Turist i Akershus

Her er noen forslag til kartportaler til deg som vil være turist i eget fylke eller som er på besøk her: Kartportalen til Akershus fylkeskommuneut.no, GodTur.no, skiforeningen.no, og lommekjent.no . 

Jakt og jaktområder

Akershus fylkeskommune har sammen med Norges jeger- og fiskerforbund laget et interaktivt kart over jaktområder i Akershus.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet