1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Karttjenester

Her finner du kartportalen for Viken fylkeskommune og flere interaktive kart.

Kartportalen for Viken fylkeskommune

Fylkeskommunens kartportal inneholder opplysninger om videregående skoler, tannklinikker, museer og kulturinstitusjoner i Viken fylke, samt trafikkmengder på fylkesveier. Videre inneholder portalen kart bl.a. innenfor fagområdene vannforvaltning, vilt, fisk og friluftsliv. Kartportalen er under revidering. 

Om kartinnsyn og pdf-kart

Kommuner har ansvar for å legge ut arealplaner og reguleringsplaner digitalt. Du finner inngang til kommunenes kartinnsynsløsninger her. Siden er under utbygging. 

Turist i Viken

Her er noen forslag til kartportaler til deg som vil være turist i eget fylke eller som er på besøk her: Kartportalen til Viken fylkeskommuneut.no, GodTur.no, og skiforeningen.no.

Jakt og jaktområder

Akershus fylkeskommune har sammen med Norges jeger- og fiskerforbund laget et interaktivt kart over jaktområder i Akershus.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet