1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter om samferdsel og transport


Filtrering av artikellisten

Velkommen til Demonstrasjonstoget

Oslo kommune, Akershus fylkeskommune, Østfold fylkeskommune og Foreningen Norden inviterer til InterCity-togseminar ombord på Flytoget som kjører tur/retur Oslo-Halden mandag 13. mai.

Nå kan du kjøpe enkeltbillett fra mobilen

Fylkesordfører Nils Aage Jegstad og administrerende direktør i Ruter Bernt Reitan Jenssen lanserte Ruters nye mobilapp for kjøp av billetter.

El-taxi først i køen

El-taxier får plass først i drosjekøen på holdeplassen ved Sandvika bussterminal. Det skal gjøre det lettere for publikum å velge miljøvennlig transport.

Åpning av Gjønnes stasjon

Foran flere hundre fremmøtte og med korpsmusikk som akkompagnement ble Gjønnes stasjon formelt åpnet for drift mandag 8. oktober. Fylkesordfører Nils Aage Jegstad og Bærum-ordfører Lisbeth Hammer Krog klippet snoren ved det høytidelige arrangementet.

Forutsigbar finansiering av økt kollektivtrafikk

Et samlet Akershusting, bestående av Akershusbenken på Stortinget, ordførere i Akershus og fylkesutvalget, diskuterte i dag behovet for forutsigbar finansiering av kollektivtrafikken.

Akershustinget for første gang

Samferdsel stod på dagsorden på Akershustinget, som ble arrangert for første gang fredag 20. mai.

Jar stasjon åpnet

Jar stasjon på Kolsåsbanen er åpnet, som den første stasjonen på banen i Bærum og Akershus. Fylkesordfører Nils Aage Jegstad og Bærums ordfører Odd Reinsfelt stod for snorklippingen.

Kolsåsbanen mot Bekkestua graver seg fram

Anleggsarbeidet for ny Kolsåsbane fra Jar til Bekkestua er i gang. Det første, solide skuffetaket har fylkesordfører Nils Aage Jegstad behendig og maskinvant tatt i dag.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet