1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Entur; for et samlet kollektiv-Norge

Med den nye nasjonale reiseplanleggeren Entur får du enkelt opp reiseforslag for alle kollektivreiser i hele Norge.

Det har vært mulig å benytte Entur-appen en stund, men den skal nå offisielt lanseres. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen står for den offisielle lanseringen torsdag 8. februar kl. 08:30 på Oslo bussterminal.

Akershus KollektivTerminaler FKF (AKT) ved administrerende direktør i Akershus Kollektivterminaler, Jafar Altememy, sammen med fylkesordfører Anette Solli, er vertskap for lanseringen.

 - Dette har vi ventet på! Samhandling på tvers av fagfeltene innen samferdsel, og på tvers av kommunegrensene, er blitt en naturlig forutsetning for å kunne tilby et best mulig kollektivtilbud for innbyggerne, sier Jafar Altememy.

Akershus Kollektivterminaler har hatt stort utbytte av kompetanseutveksling med Entur når det gjelder prosjekt «fra skranke til gulv», som har vært gjennomført for de togreisende ved Oslo Sentralstasjon og bussreisende ved Oslo Bussterminal. - Det at vi samtidig har fått gjort billettløsningene og reiseplanleggingen selvstyrt, har gjort reisehverdagen langt enklere, sier Altememy.

Entur

På oppdrag fra staten har Entur utviklet appen for iPhone og Android, og den er i kontinuerlig utvikling i takt med kundekrav og digital utvikling.

Entur er tilgjengelig på en-tur.no og som app for iPhone og Android.

Les om den nasjonale reiseplanleggeren her.

 

 

Les flere artikler

Nå kan du søke om prosjektmidler gjennom regionalt innovasjonsprogram.

Midler til innovasjon og nyskaping i Oslo og Akershus

08.11.2019

Les hele artikkelen

Janne Myraas er mobbeombud for barnehage og grunnskole i Akershus

Nytt nasjonalt nettsted for elevombudene i Norge

02.10.2019

Les hele artikkelen

Ski videregående skole. Drama-elever.

22 245 søkere får nå tilbud om skoleplass

10.07.2019

Les hele artikkelen

Startskuddet har gått, og moderniseringen av busstilbudet på Romerike er et faktum.med de første elektriske regionbussene i drift på linje 120, 310, 315 og 381. Oppstarten ble markert av (f.v)Snorre Lægran, plandirektør i Ruter, Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel i Akershus fylkeskommune og Henning Bethelsen som er teknisk direktør i Norgesbuss.

Grønne elbusser på veien i Norges største busskontrakt

01.07.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet