1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Plantreff

Plantreff er et årlig møtested for ansatte i kommunene i Akershus som har planfaglige oppgaver, samt for dem som jobber med slike oppgaver relatert til Akershus på regionalt og nasjonalt nivå. Det er Akershus fylkeskommune som har ansvaret for plantreffet.

Plantreff 2018

Plantreff 2018 finner sted 29 - 30. november på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna. Påmeldingsfristen var 20. august.

Les mer og se programmet her.

Plantreff 2016

Plantreff 2016 fant sted 7. - 8. november 2016Plansamlingen hadde fokus på samarbeid om og oppfølging av Regional plan for areal og transport i Oslo og Akershus. Hovedtemaene var klima og energi, og bærekraftig by- og tettstedsutvikling. Konferansen besto av en blanding av plenuminnlegg og verksted/gruppearbeid.

Les mer og se presentasjoner fra plantreffet

19.-20. januar 2016 inviterte Akershus fylkeskommune til planfaglig samling på Thon Hotel Ski. Hovedtema for plantreffet var arbeidet med regional planstrategi og kommunale planstrategier, mobilitet og by- og tettstedsutvikling. Det var nærmere 140 deltakere, og stort engagsjement i de mange gruppediskusjonene.

Les mer og se presentasjoner fra plantreffet. 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet