1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Samarbeidsorganer

Akershus fylkeskommune samarbeider med kommuner, regionråd, organisasjoner og ulike kunnskapsmiljøer om regional utvikling.

Interkommunale råd

Alle de fire regionene i Akershus har interkommunale råd (regionråd) hvor Akershus fylkeskommune er medlem. Her samarbeider kommunene og fylket blant annet om utviklingen av regionen.

Samarbeidsalliansen Osloregionen

Samarbeidsalliansens mål er å styrke Osloregionen som en konkurransedyktig og bærekraftig region i Europa. Alliansen består av en rekke kommuner og fylkeskommuner i hovedstadsområdet.

Østlandssamarbeidet

Østlandssamarbeidet er et frivillig nettverkssamarbeid mellom de åtte fylkeskommunene på  Østlandet: Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet