1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Elevforsikring

Elever ved alle skolene til Akershus fylkeskommune er forsikret. Det gjelder både når de er på skolen, på ekskursjoner, utplassert i bedrift eller på vei til og fra skolen.

Alle elever er yrkesskadedekket gjennom folketrygden. Denne forsikringen gjelder for ulykker som skjer i skoletiden.

Akershus fylkeskommune har også tegnet en ulykkesforsikringsom gjelder elever, lærlinger og lærekandidater. Vilkårene i forsikringen følger av opplæringsloven § 13-3b. Forsikringen gjelder for ulykker som oppstår på opplæringsstedet samt på reise til eller fra opplæringsstedet, og dekker nødvendige utgifter til behandling og erstatning ved død eller varig medisinsk invaliditet.

Elever som er på studiereiser og ekskursjoner i skolens regi er dekket av fylkeskommunens reiseforsikring. Forsikringen gjelder både i Norge og utlandet.

Les mer om forsikringsordningen her.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet