1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Organisering av fagskole i Akershus

I Akershus gjennomføres det fagskoleutdanninger av ulike tilbydere

For en samlet oversikt over godkjente fagskoletilbud i Akershus anbefales det å innhente informasjon på NOKUTs hjemmeside (fyll inn «Akershus» i frihetssøk).

Fagskolen Oslo Akershus ble etablert 01.08.2014. Oslo kommune er vertskommune i samarbeidet. Fagskolen Oslo Akershus har hovedsete på Kuben Yrkesarena (Økern-Oslo), mens det er etablert en rekke tilbud regionalt i Akershus. Målet med samarbeidet er å styrke fagskolens status og faglighet i Oslo- og Akershus regionen, møte behovet for kompetanseheving for fagarbeidere og sikre effektiv drift av fagskoletilbud i begge fylker. Samarbeidet forutsetter drift og utvikling av desentraliserte opplæringstilbud i Akershus.

Akershus fylkeskommune har i tillegg en samarbeidsavtale med Fagskolen Innlandet om drift av fagskoleutdanninger i Akershus innen landbruk samt transport og logistikk.Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet