1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om opplæring


Filtrering av artikellisten

Dette er årets beste lærebedrift 2018 i Akershus

Det ble jubel og seiersrus da Ringnes Supply Company AS ble kåret til «årets beste lærebedrift 2018» under fag- og svennebrevutdelingen i Sandvika 14. mars.

Sikrer ungdommen læreplass

Med sirlige underskrifter signeres avtaler av stor betydning for ungdommers yrkesfremtid.

Prosjekt med mål om å redusere klimagassutslipp

En ny videregående skole i Ski vil etter planen stå ferdig i 2023. I forbindelse med prosjektet er det etablert et klimasatsprosjekt, hvor målet er å finne fremtidsrettede og effektive løsninger knyttet til transport og drift.

26 055 søkere til videregående opplæring i Akershus fylkeskommune

Aldri før har det vært flere søkere til videregående opplæring i Akershus som i år, da søknadsfristen gikk ut 1. mars.

Vil du bli læreren til fremtidens samfunnspåvirkere?

Mange kjente mennesker innen politikk, arbeidsliv, og kultur påvirker samfunnet vårt. Mange kommer fra Akershus-skolen. Vi har snakket med Jan Tore Sanner og Alexander Rybak, og hvordan deres lærere husker dem.

Bleiker videregående skole årets entreprenørskapsskole i Akershus

Bleiker videregående skole i Asker er kåret til årets entreprenørskapsskole i Akershus. Skolen har satset på Ungdomsbedrift som pedagogisk virkemiddel.

Favor UB kåret til beste ungdomsbedrift

Favor UB fra Jessheim vgs. vant Akershusmesterskapet i kategorien Beste Ungdomsbedrift i Akershus 2019. 160 ungdomsbedrifter fra de ulike videregående skolene i Akershus satte hverandre i stevne under GründerExpo 2019, Akershusmesterskapet for ungdomsbedrifter.

Bestod med glans

Eirik Knoph Ask (21) er AFK eiendom FKFs første uteksaminerte lærling i byggdrifterfaget. Han har også fått et vikariat som driftsoperatør på Lillestrøm videregående skole.

Skolemiljøkonferanse for elevråd og miljøarbeidere

For første gang ble både elevrådsstyrene og miljøarbeiderne ved Akershus videregående skoler invitert til felles skolemiljøkonferanse.

Opplæringssamling om Visma InSchool

Akershus fylkeskommune gjennomførte sin første opplæringsdag onsdag 13. februar i bruk av det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS).

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet