1. Hopp til innhold på siden
  2. Hopp til menyen
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om opplæring


Filtrering av artikellisten

Ungdomsskole fikk se demokrati i praksis

Elever med valgfaget «Demokrati i praksis» fikk være med på fylkestinget i Akershus for å se hvordan politikere tar beslutninger.

Utdanningstorget skal hjelpe deg med å gjøre riktige utdanningsvalg

Under Yrkes-NM på Hellerudsletta vil Utdanningstorget være på plass. Her skal rådgivere og lærere hjelpe blant annet ungdomsskoleelever med å finne den utdanningsveien som passer best for dem.

Løper for "Mindre alene sammen"

Elevene ved Frogn Videregående skole har startet sitt løpeprosjekt til årets TV-aksjonen for Kirkens Bymisjon.

Parkanlegg utenfor Jessheim videregående skole åpnet

9. oktober ble parken utenfor Jessheim videregående skole høytidelig åpnet – ett år etter åpningen av den nye skolebygningen.

– Jeg ser frem til å representere fylket mitt i Yrkes-NM

Madelene Krogh Lund (18) er Akershus sitt håp i Helsearbeiderfaget, når Yrkes-NM arrangeres på Hellerudsletta 23.-25. oktober.

Bli med på Yrkes-NM + Utdanningstorget!

Hold av 23.-25. oktober, da arrangeres Yrkes-NM + Utdanningstorget på Hellerudsletta. En perfekt måte for å finne ut hvilken utdannelse du vil ta, kanskje du vil se statsminister Erna Solberg, eller vinne en gratis iPad.

Elever ved Frogn vgs lagde kampanje for årets TV-aksjon

Det kan være en utfordring å få ungdommer til å engasjere seg i frivillig arbeid, derfor har Frogn-elevene funnet frem et konsept for å få flere ungdommer til å engasjere seg rundt tv-aksjonen.

Bjørn André er ny leder av fylkeselevrådet i Akershus

Sammen med nestleder Selma Schøyen Løkken, skal leder Bjørn André Sutterud Westbye jobbe for at elever i Akershus fylke får en bedre skolehverdag og bedre rettigheter.

Spesiallærere skal få bedre utdanning og lønn

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner og høyere utdanningsminister Iselin Nybø besøkte Mailand videregående skole, for å snakke med to av skolens lærerspesialister.

DanseFOTvg1 har hatt sin første oppstartsamling

Elever fra Rud-, Jessheim-, Lillestrøm-, og Ski videregående skoler møttes i helgen for oppstarten av DanseFOTvg1.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet