1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nytt nettsted i arbeidet mot mobbing

Utdanningsdirektoratet har lansert nettstedet nullmobbing.no, som skal være en ressurs i arbeidet med å håndtere og motvirke mobbing.

På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og deres rettigheter. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil at nettstedet skal være lett tilgjengelige for barn, unge og foreldre.

Ifølge Utdanningsdirektoratet har de jobbet etter følgende retningsinjer i arbeidet med nettstedet:

  • de skriver slik at en 10-åring forstår, men noe av innholdet er spesifikt rettet mot foreldre.
  • de skal skape trygghet og gi kunnskap som fører til handling.
  • de skal formidle informasjonen på ein hjelpsom, empatisk og varm måte.

Satsingsområde for Akershus

At alle skal ha et godt lærings- og arbeidsmiljø, fritt for mobbing og krenkelser, er et av Akershus fylkeskommunes tre strategiske hovedmål innenfor opplæring. Nettstedet www.nullmobbing.no vil derfor være et viktig verktøy innenfor denne satsingen. 

 

Nettstedet nullmobbing.no skal være til hjelp for skoler, foreldre og elever i arbeidet med å håndtere og motvirke mobbing.
Nettstedet nullmobbing.no skal være til hjelp for skoler, foreldre og elever i arbeidet med å håndtere og motvirke mobbing.

 

 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet