1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Støtte og virkemidler for innovasjon og næringsutvikling

Fylkeskommunen skal bidra til økt verdiskaping i næringslivet i Akershus og medvirke til at hovedstadsregionen blir en konkurransedyktig region i Europa.

Fylkeskommunen forvalter ulike økonomiske midler til prosjekter og utviklingstiltak som gjennomføres i samarbeid med kommuner, regionale kunnskapsmiljøer, bedriftsnettverk, virkemiddelapparatet og andre aktører innen offentlig og privat sektor.

Andre tilskuddsordninger

Støtte til enkeltbedrifter

Akershus fylkeskommune finansierer ikke enkeltbedrifter direkte. Hvis du skal starte bedrift eller jobber med et innovasjonsprosjekt i en bedrift, ta kontakt med Innovasjon Norge. Her kan du søke om støtte i form av tilskudd, lån og veiledning. 

 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet