1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Bli lærebedrift

Har du tenkt på at du selv kan utdanne dine egne fagarbeidere? Lærlinger og lærekandidater er en viktig ressurs for arbeidslivet og en god måte å rekruttere fremtidige fagarbeidere.

Akershus fylkeskommune gir nødvendig veiledning og støtte til ledere av virksomheter og lærlinger gjennom hele læretiden. Fylkeskommunens fagopplæringsteam har veiledere innen alle lærefag som hjelper din virksomhet til å bli en god lærebedrift.

Opplæringen må i størst mulig grad tilpasses lærlingen/lærekandidatens forutsetninger. Opplæringen skal også ta utgangspunkt i bedriftens produksjon.

Når læretiden er slutt, kan du velge å tilby fast stilling til en fagarbeider du selv har formet. Fordelen er at du får en ansatt som allerede kjenner virksomheten godt og vil være produktiv fra første dag.

Les mer om hvordan din bedrift kan bli lærebedrift.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet