1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Regional plan for innovasjon og nyskaping i Oslo og Akershus

Hvordan skal Oslo og Akershus styrke sin rolle innenfor innovasjon og nyskaping og bli verdens mest bærekraftige, smarte og innovative region?

Akershus fylkeskommune og Oslo kommune har utarbeidet en felles regional plan for innovasjon og nyskaping som plattform for arbeidet med innovasjons- og næringspolitikken i hovedstadsregionen.

Med regional plan for innovasjon og nyskaping i Oslo og Akershus fram mot 2025 ønsker Akershus fylkeskommune og Oslo kommune å invitere regionens innovasjons-, nærings- og kunnskapsmiljøer til felles innsats for å gi regionen det løftet og den internasjonale oppmerksomhet og anerkjennelse som trengs. Det langsiktige arbeidet skal føre til bærekraftige, smarte og trygge løsninger for et framtidsrettet og konkurransedyktig næringsliv i hovedstadsregionen.

Regional plan for innovasjon og nyskaping i Oslo og Akershus fram mot 2025 er utarbeidet i tråd med fylkeskommunens planstrategi og etter Plan- og bygningslovens kapittel 8, og ble vedtatt av fylkestinget i Akershus 23.06.2015.

Årlig handlingsprogram

Det utarbeides årlige handlingsprogram for de enkelte innsatsområdene i den regionale planen. Handlingsprogram for 2019 ble vedtatt av fylkestinget i Akershus 30.01.2019.

 

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet