1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om næringsutvikling


Filtrering av artikellisten

Bli lærebedrift - vi trenger deg på laget!

Bli med å utdanne morgendagens fagarbeidere. Akershus fylkeskommune inviterer til frokostmøte 26. april med inspirasjon for nye og eksisterende lærebedrifter. Meld deg på i dag!

Nytt handlingsprogram for innovasjon i Akershus og Oslo

Gjennom Handlingsprogrammet for innovasjon 2019 fortsetter samarbeidet om å løfte Akershus og Oslo til å bli en innovasjonsledende region i Europa, på nivå med de andre nordiske hovedstadsregionene.

Vil tiltrekke oppstartsbedrifter

Business Jessheim skal bli et fellesskap for nyskaping på Øvre Romerike. Akershus fylkeskommune har gitt støtte til prosjektet gjennom Regionalt Innovasjonsprogram.

Reiselivet er en vekstnæring i Akershus

Akershus hadde i 2018 størst prosentvis vekst i antall overnattinger på hotell. Samtidig viser en fersk rapport at reiselivet gir 646,4 millioner kroner i personskatteinntekter til kommunene i Akershus.

Fullt hus på Urban Idé

Hele festsalen i Ingeniørenes Hus Møtesenter var fylt opp, da Akershus fylkeskommune arrangerte Urban idé med utgangspunkt i arealplaner og utbyggingsavtaler.

Ønsker et innovasjonssenter på Campus Ås

Å få etablert et innovasjonssenter ved NMBU på Ås var hovedbudskapet når næringskomiteen på Stortinget var på besøk i Ås og Vestby 23. januar.

Støtte til Spillverket - fra utenforskap til sosial innovasjon

Bærum kommune får 350 000 kroner til å gjennomføre full pilotering av prosjektet Spillverket i skoleåret 2018-2019. Spillverket er et tilbud for unge i alderen 16-24 som har interesse for dataspill, programmering og digitale medier.

Midler til innovasjon og nyskaping i Oslo og Akershus

Nå lyses det ut prosjektmidler gjennom regionalt innovasjonsprogram, for å styrke den internasjonale konkurranseevnen til næringslivet i Oslo og Akershus.

Samlet 70 deltagere til dialog om regional innovasjon

Partnerskapsarena for Innovasjon ble arrangert 10. oktober 2018. Årets tema var hvordan Oslo og Akershus skal bli blant de fremste innovasjonsledende regioner i Europa.

Foreslå kandidater til årets lærebedrift!

Vi har mange flotte lærebedrifter i Akershus, men synes du noen fortjener litt ekstra heder og ære? Akershus fylkeskommune skal kåre «Årets lærebedrift 2018» og trenger ditt forslag til hvem som bør få prisen.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet