1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Inkubatorsatsing i Akershus

Inkubatorene i Akershus skal utvikle nye kunnskapsbedrifter og skape vekst i eksisterende industri og forskningsmiljøer i fylket

Akershus fylkeskommune støtter arbeidet med innovasjon, omstilling og etableringer i regionen. I Akershus har vi to inkubatorer, Kjeller inkubator og Inkubator Ås, som er sentrale i utviklingen av FoU-baserte bedrifter i Akershus med utspring fra industri og kunnskapsmiljøer i fylket.

Hva gjør inkubatorene?

I en inkubator får gründere bistand og tilgang på profesjonelle forretningsutviklere, nettverk, rådgivere og investorer. Inkubatoren er også et faglig og sosialt fellesskap som gir ideer rom til å vokse. Inkubatorene i Akershus spesialiserer seg særlig på FoU-baserte oppstartselskaper, men også på etableringer fra eksisterende industri. De skal tilby kompetent hjelp til kommersialisering av FoU-resultater og sikre at virksomhetene har fokus på vekst, salg og markedsutvikling.

Det nasjonale inkubatorprogrammet

Både Ås og Kjeller inkubatorene er med i Sivas nasjonale inkubatorprogram, og er medfinansiert av Akershus fylkeskommune. Fylkeskommunen er også medeier i innovasjonsselskapet Kjeller Innovasjon som er moderselskapet til Inkubator Kjeller. Du kan lese mer om det nasjonale programmet på Siva sine nettsider.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet