1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om kultur


Filtrering av artikellisten

Nye folkedansfilmer fra Akershus

Rett før påske var det klart for premiere på splitter nye opplæringsfilmer innen folkedans og folkemusikk fra Akershus og Oslo. Arrangementet var også en forsmak på sommerens nye Småleik-festival.

Fordeling av stimuleringsmidler til internasjonalt kulturarbeid

Akershus fylkeskommune gir støtte til gjennomføring av prosjekter innenfor internasjonalt kulturarbeid. Seks aktører har nå fått stimuleringsmidler.

Kunst i offentlige rom i Akershus

-Det er et imperativ fra kunstnerne at de offentlige uterommene er ytringsrom de ønsker å benytte, sa Svein Bjørkås da Akershus fylkeskommune var vertskap for seminar om kunst i offentlige rom.

Ser etter fremtidens Sigrid og Karpe

Talentprogrammet MØST Wanted hjelper hvert år unge talenter i regionen som står på terskelen til musikkbransjen. Nå ser vi etter fremtidens Sigrid eller fremtidens konsertarrangører.

Skolesekkens program for 2019/20 er klart!

Den kulturelle skolesekkens program for de videregående skolene og Tilrettelagt kommende skoleår er nå klart. Med navn som Karpe, Simon Stranger og Bendik på listen, har akershuselevene et givende kulturår i vente.

Kultur som drivkraft i by- og tettstedsutvikling

Hvordan skaper man steder folk har lyst til å være? Dette var et av de sentrale spørsmålene som ble belyst da Akershus kulturforum samlet seg på Melahuset 7. mars.

Fordeling av tilskudd til publikumsutvikling

Fem aktører har fått tilskudd gjennom Akershus fylkeskommunes tilskuddsordning for publikumsutvikling.

Positiv kraft i turbulent tid

-Vi er i en tid hvor vi må hegne om alle samarbeidsarenaer, sa kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande under «Kultur over grenser»-konferansen på Bærum Kulturhus.

Konferanse: Kultur over grenser

Konferansen tar for seg internasjonalt kultursamarbeid og avholdes på Bærum Kulturhus 23. og 24. januar. Akershus fylkeskommune er medarrangør.

Digital fagdag 11. januar

Akershus kulturforum inviterer til digital fagdag som skal være oppklarende, opplysende og inspirerende om digitalisering.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet