1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om kultur


Filtrering av artikellisten

Fordeling av tilskudd til publikumsutvikling

Fem aktører har fått tilskudd gjennom Akershus fylkeskommunes tilskuddsordning for publikumsutvikling.

Positiv kraft i turbulent tid

-Vi er i en tid hvor vi må hegne om alle samarbeidsarenaer, sa kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande under «Kultur over grenser»-konferansen på Bærum Kulturhus.

Konferanse: Kultur over grenser

Konferansen tar for seg internasjonalt kultursamarbeid og avholdes på Bærum Kulturhus 23. og 24. januar. Akershus fylkeskommune er medarrangør.

Digital fagdag 11. januar

Akershus kulturforum inviterer til digital fagdag som skal være oppklarende, opplysende og inspirerende om digitalisering.

Nytt utlånssystem for e-bøker i Akershus

Liker du å låne og lese bøker digitalt? Fra 1. januar har bibliotekene i Akershus flyttet eboksamlingen over på ny løsning; Bookbites.

Akershus musikkråd sentral i utvikling av internasjonal standard for øvingsrom

Det skal utvikles en ny ISO-standard for akustikk i øverom og framføringslokaler. Arbeidet starter i november, og gruppeleder i prosessen er Akershus musikkråds Jon G. Olsen.

Litteraturfestivalen i Akershus manifesterer seg

Litteraturfestivalen er et unikt samarbeid mellom fylkesbiblioteket og folkebibliotekene i Akershus. I løpet av festivaluken kunne publikum i alle aldre glede seg over 100 litterære arrangementer på bibliotekene.

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan 2019-2022

Fylkesrådmannen la 29. oktober frem forslag til årsbudsjett 2019 og økonomiplan 2019-2022. Både skole, kollektivtrafikk og klima vektlegges i forslaget. Handlingsprogram for samferdsel 2019-2022 ble også presentert.

Talentutvikling: Åpning av Ungtekstakershus 2018

Prosjektet Ungtekstakershus skal gi unge kunstnere mellom 15 og 25 år mulighet til å utvikle seg, bygge nettverk og produsere tekster innenfor en profesjonell ramme.

Litteraturfestivalen i Akershus er i gang!

Et nyoppusset Asker bibliotek var arena da den tiende Litteraturfestivalen i Akershus ble offisielt åpnet lørdag 20. oktober.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet