1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om kultur


Filtrering av artikellisten

Litteraturfestivalen er i gang!

Sydende stemning i fullsatt sal da Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow åpnet årets Litteraturfestival i Akershus.

Litteraturfestivalen i Akershus 2019

Årets litteraturfestival i Akershus arrangeres fra 19. til 27. oktober. Festivalen byr på spennende og varierte opplevelser for små og store på alle folkebibliotekene i fylket.

Rud vgs ble hyllet av Queen

En spontan allsang på Rud videregående skole ble raskt plukket opp av det legendariske rockebandet Queen på sin Facebook-side. Nå nærmer videoen av Bærums-elevene seg 1 million seere.

Nå skal alle digitaliseres!

Mange sliter med å holde følge i den digitale utviklingen som raser fremover. De kan føle et utenforskap, som Digital festival ønsker å gjøre noe med.

Publikumsutvikling på biblioteket

Akershus fylkeskommune satser tungt på publikumsutvikling, og biblioteksjef i Enebakk, Oddmund Kårevik, har skrevet en gjestekommentar der han deler sine erfaringer med å arbeide for å inspirere ungdom til å besøke biblioteket.

-Gnist tar opp klimasaken på en fin måte

Kulturminister Trine Skei Grande lot seg overbevise da hun overvar premieren på «Gnist» i Nittedal onsdag. Samarbeidsprosjektet mellom flere store institusjoner har pågått i et år, med over 300 nittedalselever som medskapende.

Nå ut til nye målgrupper!

Hvordan nå ut nye målgrupper innen kunst- og kulturfeltet? Nå kan du søke tilskudd til publikumsutvikling. Søknadsfristen er 1. oktober.

  - En mal for kultursatsing for barn og unge

Kulturminister Trine Skei Grande fikk en grundig presentasjon av satsingen UngMusikk og UngKunst på Kulturskolen i Ås mandag 2. september. - Kulturskolen i Ås legger malen for talentutvikling og et kulturtilbud til barn og unge, sa kulturministeren.

Urpremiere En Bølge, Honolulu Queen, Youth

DanseFOT/Nagelhus Schia Productions vil fremføre urpremiere i Bærum Kulturhus.

Aida-premiere ble utsolgt

Opera-forestillingen Aida på Oscarsborg festning ble fullbooket, da den gikk av stabelen 14. august.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet