1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Mediefabrikken i Akershus

Mediefabrikken i Akershus er et ressurssenter for unge filmskapere.

Mediefabrikken er en av enhetene i kulturseksjonen, og er et ressurssenter for unge filmskapere, med lokaler i Filmparken på Jar. Mediefabrikken har spisskompetanse innenfor talentutvikling, og målgruppen er i hovedsak filmskapere med tilknytning til Akershus og Oslo. Enheten er også involvert i prosjekter av nasjonal og internasjonal karakter.

Mediefabrikken tilbyr veiledning, produksjons- og utstyrsstøtte, filmfaglige aktiviteter som verksteder og visninger, og er også en pådriver i utvikling av nettverk og miljøer. Mediefabrikken gjennomfører egne tiltak, og står for store deler av talentsatsingen i Viken Filmsenter AS

På nasjonalt plan har Mediefabrikken, i samarbeid med andre regionale aktører i filmfeltet, etablert FilmLab Norge, et talentutviklingsprogram for nyutdannede filmskapere, støttet av Talent Norge AS og private fond og stiftelser.

Siden 2014 har Mediefabrikken vært en del av det nord-europeiske talentutviklingsnettverket Screen Talent Europe. Formålet med nettverket er å utvikle og gjennomføre konkrete samarbeidsprosjekter, og legge til rette for co-produksjon og nettverk blant unge talenter i Europa.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet