1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter om klima og miljø


Filtrering av artikellisten

Skandinavias største biogasskonferanse kommer til Norge

Den 25.-26. april vil rundt 400 deltakere delta på Skandinavias Biogasskonferanse 2018 i Fredrikstad. Dette er den første gangen konferansen arrangeres på norsk jord.

Et større marked innen tre

Hvordan stimulere til mer bruk av tre i bygg? Det var temaet på The Bioeconomy Regions workshop «Tilgang til større markeder og bygg i tre» den 7. mars. Fylkesvaraordfører Lars Salvesen ønsket deltakere fra Sverige og Norge velkommen.

Signerte samarbeidsavtale med Baden-Württemberg

Akershus fylkeskommune har signert en intensjonsavtale om samarbeid med den tyske delstaten for å utveksle erfaringer, og legge til rette for flere null-utslipp transportkjøretøy i fremtiden.

Akershus fylkeskommune satser på gjenbruk

Ombyggingsprosjektet på Sørumsand videregående skole viser at man med god planlegging kan spare både miljø og penger.

Tre nye hydrogenstasjoner til Osloregionen

Enova støtter byggingen av tre hydrogenstasjoner i Akershus og Oslo med til sammen 30 millioner kroner. - Det er svært positivt og i tråd med Akershus fylkeskommunes strategi for innfasing av hydrogen, sier fylkesordfører Anette Solli.

Videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres

Investeringer i videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres i fylkeskommunens økonomiplan 2018-2021.

Ny hydrogenstasjon på Høvik

HYOP har startet opp en ny hydrogenstasjon ved Høvik kirke rett ved E 18, den 15. desember.

Elever fra Rosenvilde videregående skole imponerte

4. november presenterte et utvalg elever fra tre naturfagklasser ved Rosenvilde videregående skole sine løsningsforslag for å øke bruken av fornybar energi på skolen de selv er elever ved. Svarene imponerte.

Bærekraftrapport for Akershus fylkeskommune 2017

Akershus fylkeskommune har for første gang lagt fram bærekraftrapportering for fylkeskommunen. Målet er å gi en oversikt over status og utfordringer for å redusere klimagassutslippene i Akershus.

Intensjonsavtale om Eikeli vgs som FutureBuilt-prosjekt

AFK eiendom FKF har skrevet under en intensjonsavtale med FutureBuilt og Bærum kommune, hvor målet er at nybygget som er planlagt på Eikeli videregående skole skal bli fylkeskommunens første forbildeprosjekt i FutureBuilt.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet