1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Ny hydrogenstasjon på Høvik

Det skal etableres en hydrogen­stasjon på Høvik. Stasjonen er finansiert av Akershus fylkeskommune og EUs hydrogenprogram. Planutvalget i Bærum kommune behandlet sak om stasjonen 25. august.

Stasjonen vil ligge på Høvik kirkes eiendom ved avkjørselen fra E18, og vil komme i drift i løpet av høsten.

Dette vil være en fyllestasjon med kapasitet på ca 50 fyllinger pr dag og vil være den første stasjonen i regionen med stor kapasitet. Hittil har hydrogenstasjonene i regionen vært pilotanlegg med kapasitet til ikke mer enn 5 fyllinger daglig.

Etableringen av denne stasjonen og den planlagte stasjonen til NEL/UnoX i Sandvika, er starten på etablering av en fullverdig infrastruktur for hydrogen i regionen som vil gjøre hydrogenbiler konkurransedyktige til biler med forbrenningsmotor.

 

Les flere artikler

Fylkesdirektør for videregående opplæring John Arve Eide ønsket velkommen til  over 100 medarbeidere fra fylkets videregående skoler og medarbeidere fra Viken fylkeskommunene Østfold og Buskerud.

Opplæringssamling om Visma InSchool

19.02.2019

Les hele artikkelen

Bernard gikk en annen vei enn de fleste av kompisene, det har han aldri angret på.

Bra business for Bernard

19.02.2019

Les hele artikkelen

Helseminister Bent Høie, justisminister- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara, kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner og minoritetsrådgiver Mubarak Beegsi (nr. 2 fra venstre) ved Rud videreående skole og noen av elevene ved skolen hadde samtale om problematikken som ekspertutvalget skal se nærmere på.

Presenterte ekspertgruppe på Rud videregående skole

18.02.2019

Les hele artikkelen

Akershus hadde i 2018 størst prosentvis vekst i antall overnattinger på hotell med 7,5 prosent mot landsgjennomsnittet på 1,9 prosent.

Reiselivet er en vekstnæring i Akershus

15.02.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet