1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Nyheter om sykkel


Filtrering av artikellisten

Seminar om sykkelparkering 18. juni

Det er bygget en rekke sykkelhotell og sykkelparkeringer de siste årene. Hva er erfaringene så langt - bygger vi det syklistene vil ha? Bli med på seminar om sykkelparkering ved kollektivknutepunkt 18. juni!

5C på Tårnåsen skole vant «Aktive barn – tryggere skolevei»

Blant 400 skoleklasser har 5C på Tårnåsen skole i Oppegård gått og syklet seg til topps i fylkeskonkurransen "Aktive barn – Tryggere skolevei" 2018-2019.

Sykkelhotell åpnet på Rosenholm stasjon

152 parkeringsplasser for sykkel står nå klar til bruk for togpendlere i Oppegård. Ordfører Thomas Sjøvold og Solveig Schytz, leder for hovedutvalg for samferdsel, åpnet det nye sykkelhotellet på Rosenholm stasjon 10. mai.

Inspirasjon til mer sykling

- Det er veldig mange som sykler til skolen, det er faktisk kamp om å få plass på sykkelstativene, fortalte elevene fra Vevelstadåsen skole til de rundt 70 deltakerne på regional sykkelkonferanse i Akershus 24. april.

Regional sykkelkonferanse 24. april

Hva trengs av arealplanlegging, tilrettelegging og motivasjon for å se effekt av sykkelsatsingen? Bli med på regional sykkelkonferanse og få konkrete verktøy som bidrar til mer sykling i din kommune. Påmelding innen 10. april.

Ønsker blindsonene synlig

Det er flere ulykker med syklister rundt lastebiler enn det er med syklister rundt buss. Hvorfor er det slik?

Er du klar for å sykle til skole og jobb i 2019?

Akershus fylkeskommune har inngått avtale med Bedriftsidretten om å subsidiere deltagelse i aktivitetskampanjene Sykle til jobben og U-GO våren 2019.

Handlingsplan for trafikksikkerhet

Innsats mot møte- og utforkjøringsulykker, ruspåvirkede og fartsrelaterte ulykker, og ulykker som rammer fotgjengere og syklister, er vektlagt i handlingsplan for trafikksikkerhet i Akershus.

Bare to av tre sykler med lys i mørket

Du skal straks stille klokka, nå må du også huske lys på sykkelen. Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel og Ola Nordal, ordfører i Ås, var fredag 26. oktober grytidlig på plass og delte ut sykkellykter på Ås.

Gang- og sykkelvei åpnet i Eidsvoll

Fylkesvaraordfører Lars Salvesen og ordfører i Eidsvoll John-Erik Vika stod for åpningen av ny gang- og sykkelvei langs Odalsveien i Eidsvoll tirsdag 28. august.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet