1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Aktivitetsløftet - Aktiv i Akershus hele livet

Fylkeskommunen inviterer til samarbeid om en ny, langsiktig og samlet satsing på fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus, for å løse felles regionale behov.

Satsingen beskrives i «Aktivitetsløftet - regional plan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus for 2016-2030», som ble vedtatt av fylkestinget i desember 2016.

Den regionale planen skal legges til grunn for regionale organers virksomhet og for kommunal og statlig planlegging og virksomhet i regionen. På tiltaksnivå følges planen opp i et 4-årlig handlingsprogram.

Les mer og last ned den regionale planen og handlingsprogrammet her.

Tilskudd til oppfølging av Aktivitetsløftet

Akershus fylkeskommune har etablert en tilskuddsordning  til utvikling og samarbeid for å få gjennomført regionale tiltak som følger opp den regionale planen for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus.

Les mer om tilskuddsordningen her.

Følg oss på Facebook!

Følg også «Aktiv i Akershus» på Facebook. Denne facebooksiden følger opp den regionale planen og støtter planens 2030-visjon «Aktiv i Akershus hele livet». Vær med og gjøre siden ledende og levende ved å følge, dele og like.

Les flere artikler

Hvilebrakker ved Fetsund lenser i vinteropplag.

Nordre Øyeren - mulighetenes arena

09.01.2019

Les hele artikkelen

Forsidebilde til Regional plan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv 2016-2030

Aktivitetsløftet - Aktiv i Akershus hele livet

14.03.2017

Les hele artikkelen

Kartlegging og verdsetting av områder for friluftsliv i Akershus

06.02.2015

Les hele artikkelen

Turløypene i Akershus skal merkes og skiltes. - Dette skal gjøre tilbudet for utendørs rekreasjon mer fristende for fylkets innbyggere, sier Axel Pettersen.

Turskiltprosjektet – hele landet skal merkes

10.12.2013

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet