1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Aktivitetsløftet - Aktiv i Akershus hele livet

Fylkeskommunen inviterer til samarbeid om en ny, langsiktig og samlet satsing på fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus, for å løse felles regionale behov.

Satsingen beskrives i «Aktivitetsløftet - regional plan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus for 2016-2030», som ble vedtatt av fylkestinget i desember 2016.

Den regionale planen skal legges til grunn for regionale organers virksomhet og for kommunal og statlig planlegging og virksomhet i regionen. På tiltaksnivå følges planen opp i et 4-årlig handlingsprogram.

Les mer og last ned den regionale planen og handlingsprogrammet her.

Tilskudd til oppfølging av Aktivitetsløftet

Akershus fylkeskommune har etablert en tilskuddsordning  til utvikling og samarbeid for å få gjennomført regionale tiltak som følger opp den regionale planen for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus.

Les mer om tilskuddsordningen her.

Følg oss på Facebook!

Følg også «Aktiv i Akershus» på Facebook. Denne facebooksiden følger opp den regionale planen og støtter planens 2030-visjon «Aktiv i Akershus hele livet». Vær med og gjøre siden ledende og levende ved å følge, dele og like.

Les flere artikler

Hvilebrakker ved Fetsund lenser i vinteropplag.

Nordre Øyeren - mulighetenes arena

09.01.2019

Les hele artikkelen

Forsidebilde til Regional plan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv 2016-2030

Aktivitetsløftet - Aktiv i Akershus hele livet

14.03.2017

Les hele artikkelen

Kartlegging og verdsetting av områder for friluftsliv i Akershus

06.02.2015

Les hele artikkelen

Turløypene i Akershus skal merkes og skiltes. - Dette skal gjøre tilbudet for utendørs rekreasjon mer fristende for fylkets innbyggere, sier Axel Pettersen.

Turskiltprosjektet – hele landet skal merkes

10.12.2013

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet