1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Turskiltprosjektet – hele landet skal merkes

Akershus fylkeskommune er med i det nasjonale prosjektet hvor hensikten er å merke og skilte stier og løyper i hele landet.

Varighet:

2014 - 2016

Deltakere/samarbeidspartnere i prosjektet:

Gjensidigestiftelsen og 18 av fylkeskommuner

Hovedmål og forventet utbytte/resultat:

Målet med prosjektet er at flere personer skal kunne være fysisk aktive utendørs i nærheten av der de bor eller oppholder seg over tid. Dette skal gjøres ved å skilte og merke eksisterende ferdselsårer som trenger dette, i tillegg til å sette opp informasjonstavler. Til slutt skal alle stiene og løypene digitaliseres slik at de blir allment tilgjengelige på nettbaserte turkart.

Gjennom prosjektet vil det årlig utløses midler som frivillige organisasjoner, friluftsråd, kommuner og andre organisasjoner kan søke om for å skilte og merke i sine virkeområder.

Les flere artikler

Hvilebrakker ved Fetsund lenser i vinteropplag.

Nordre Øyeren - mulighetenes arena

09.01.2019

Les hele artikkelen

Kartlegging og verdsetting av områder for friluftsliv i Akershus

06.02.2015

Les hele artikkelen

Turløypene i Akershus skal merkes og skiltes. - Dette skal gjøre tilbudet for utendørs rekreasjon mer fristende for fylkets innbyggere, sier Axel Pettersen.

Turskiltprosjektet – hele landet skal merkes

10.12.2013

Les hele artikkelen

Friluftsområder med god tilgjengelighet

11.06.2013

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet