1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Tren deg glad

Akershus fylkeskommune støtter Bærums satsing på å få flere i bevegelse. Tren deg glad er Vøyenenga skoles prosjekt.

Vøyenenga skoles prosjekt TREN DEG GLAD har fått folkehelsemidler for deres satsing på å få ungdom i bevegelse. 

Skolen skulle finne ut av hvorfor ungdom som ikke trener eller ungdom som dropper ut av organisert trening ikke fortsetter å trene. Er det fordi de ikke har noe egnet treningstilbud? Svaret er JA! For å trene på et treningssenter, må du de fleste steder være 16 år. I tillegg må du betale ganske mye og selv komme deg dit.

Hvis elevene blir tilbudt trening på skolen, og gjerne rett etter skoletid – vil da de som ikke er så aktive benytte seg av tilbudet? Svaret er JA! Er det kul musikk, bra utstyr, en eller flere venner som deltar og lett tilgjengelig, dukker ungdommen opp.

På Vøyenenga skole har styrketrening med kettlebells slått an. Treningen har vært organisert på onsdager rett etter skoletid og på formiddagen på lørdager. Elevene ved Vøyenenga Skole har også tilbud om å spille fotball rett etter skolen to ganger i uka, i tillegg til Tai Kwon Do trening.

Treningen kom i gang i januar 2013.

Les flere artikler

Hvilebrakker ved Fetsund lenser i vinteropplag.

Nordre Øyeren - mulighetenes arena

09.01.2019

Les hele artikkelen

Forsidebilde til Regional plan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv 2016-2030

Aktivitetsløftet - Aktiv i Akershus hele livet

14.03.2017

Les hele artikkelen

Kartlegging og verdsetting av områder for friluftsliv i Akershus

06.02.2015

Les hele artikkelen

Turløypene i Akershus skal merkes og skiltes. - Dette skal gjøre tilbudet for utendørs rekreasjon mer fristende for fylkets innbyggere, sier Axel Pettersen.

Turskiltprosjektet – hele landet skal merkes

10.12.2013

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet