1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til sekundærmeny
  4. Hopp til hurtigsøk
Akershus fylkeskommune er fra 01.01.2020 en del av Viken fylkeskommune. Disse nettsidene oppdateres ikke. Se oppdatert informasjon om fylkeskommunen på www.viken.no

Skal auksjonere bort bil for TV-aksjonen

Faglærer Espen Enerhaugen og elever fra Ås videregående skole skal for tredje året på rad auksjonere bort en bil til inntekt for TV-aksjonen.

Igjen har elevene ved Ås videregående skole brettet opp ermene for å gjøre en innsats for TV-aksjonen, som i år går til Care. Med rundt 100 arbeidstimer har de fikset og ordnet på bilen, slik at den skal bli EU-godkjent til auksjonen. Bilen ligger nå ute til salg,  og er en Alfa Romeo 2002-modell. 

Se video fra Ås videregående skole:

 

Trenger bøssebærere

Årets TV-aksjon på NRK skal gå til Care`s arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Akershus og Norges bidrag skal hjelpe kvinner i de ni landene Mali, Rwanda, Niger, Myanmar, Den demokratiske republikken Kongo, Afghanistan, Burundi, Jordan og Palestina.

Årets største dugnad går av stabelen søndag 20. oktober. Gå inn på Blimed.no for å registrere deg!