1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Skole-NM 2019

8 - 25. april 2019 arrangeres yrkesfagkonkurransen Skole-NM i over 30 yrkesfag på Vg2-nivå. Tre av konkurransene foregår i Akershus.

Worldskills

Skole-NM er en årlig konkurranse i regi av Worldskills Norway, hvor yrkesfagelever på Vg2-nivå får testet sine kunnskaper i en praktisk prøve. I 2019 arrangeres det konkurranser i over 30 yrkesfag, fordelt på 12 videregående skoler i 9 fylker. Arrangementene går over to dager, hvorav en dag til selve konkurransen. 

Se oversikt over dato og sted for alle konkurransene hos Worldskills.

Uttak til elever til skole-NM skjer gjennom regionale skolekonkurranser/fylkesmesterskap. Les mer om skole-FM/fylkesmesterskapene i Akershus

Tre konkurranser arrangeres i Akershus:

Klikk på hvert enkelt arrangement for å se tidsplan/program for deltakere.

Uttak til elever til skole-NM skjer gjennom lokale skolekonkurranser/fylkesmesterskap. Les mer om skole-FM/fylkesmesterskapene i Akershus

Det er fylkeskoordinator som melder på alle deltakere fra sitt fylke. Påmeldingslenke til konkurransene finner du her.

[-]

Priser

  • Pris for faglig leder (ledsager) er kr 3000,-
  • Pris for deltakere er kr 2500,-

Prisene inkluderer:

  • Konkurranse
  • Mat
  • Åpningsseremoni
  • Overnatting
  • Transport til/fra hotell og arrangørskole begge dager

Kostnadene faktureres fylkeskommunene/skolene deltakerne representerer. Fakturaadresse oppgis i påmeldingsskjema. 

[-]

Akershus fylkeskommune bestiller overnatting til alle deltakere ved alle tre konkurranser. Det bestilles enkeltrom til faglig leder/ledsager og dobbeltrom til elever. Kryss av i påmeldingsskjema dersom overnatting ikke er ønskelig.

Ekstra døgn

Deltakere som ønsker å ankomme hotellet en dag før eller etter oppsatte overnattingsdøgn, kan ta kontakt med hotellet for å bestille dette. Deltakerne må selv betale for den ekstra natten, dette gjøres opp ved utsjekk.

Transport til/fra hotellet

Det settes opp transport til/fra hotellet til arrangørskolen i forbindelse med konkurransene. Spesielle behov ved transporten oppgis i påmeldingskjemaet. 

[-]

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet