1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Rud vgs ble hyllet av Queen

En spontan allsang på Rud videregående skole ble raskt plukket opp av det legendariske rockebandet Queen på sin Facebook-side. Nå nærmer videoen av Bærums-elevene seg 1 million seere.

- We love this Queen singalong with Øystein Fevang in Norway, skrev Queen på sin offisielle Facebook-konto da de delte videoen fra Rud videregående skoles første skoledag. Queen-kontoen som har over 28 millioner følgere gjorde at allsang-videoen gikk viralt som ild i tørt gress. Men videoen var på ingen måte planlagt. I NRK`s intervju med musikk-læreren (se 26.20 minutter inn i sendingen), kunne Fevang fortelle at det oppsto ved en tilfeldighet, uten noen form av forberedelser.

- Vi har en kick-off første skoledag. Da samler vi alle sammen i aulaen og synger en time. Mot slutten dro jeg noen toner på pianoet av Queens sang "bohemian rhapsody", og da sang de. Jeg ba sjefen min ta frem mobilen og filme det, og så kjørte vi, sier Fevang til NRK. 

Nå har de nasjonale avisene VG og Dagbladet laget reportasje av allsang-videoen.

Skjerdump
Queen delte videoen av Rud-elevene som sang.

Les flere artikler

Litteraturfestivalen i Akershus 2019 ? logo

Litteraturfestivalen i Akershus 2019

08.10.2019

Les hele artikkelen

Musikk-lærer ved Rud vgs, Øystein Fevang, ble intervjuet av NRK etter at allsang-videoen ble en hit på Queen sin hjemmeside på Facebook.

Rud vgs ble hyllet av Queen

19.09.2019

Les hele artikkelen

Publikumskapasiteten  ble sprengt av lærelystene mennesker under åpningen av Digital festival på Nasjonalbiblioteket i Oslo.

Nå skal alle digitaliseres!

19.09.2019

Les hele artikkelen

Oddmund Kårevik om publikumsutvikling på Enebakk bibliotek

Publikumsutvikling på biblioteket

16.09.2019

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet