1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om regionreformen


Filtrering av artikellisten

Fellesnemnda for Viken fylkeskommune møtes 4. april

På agendaen står blant annet tilbakemelding på ekspertutvalgets forslag til nye oppgaver, søknaden fra nye kommuner om overgang til Viken og forslag til omstillingsdokument for organisasjonen

Viken kan bli større - tre nabokommuner vil bli med

De tre kommunene Lunner, Jevnaker og Sør-Odal ønsker å bli del av Viken fylkeskommune når den nye regionreformen trer i kraft fra 2020.

Viken-politikerne: - Forslag til nye oppgaver må ses i helhet

Det regjeringsutnevnte ekspertutvalgets forslag til nye oppgaver for fylkeskommunene må ses i sammenheng, og ikke stykkevis og delt.

Fylkeskommunenes nye oppgaver blir tema for Viken-politikerne

Et regjeringsutnevnt ekspertutvalg har foreslått nye oppgaver for fylkeskommunene. Nå skal politikerne i Viken fylkeskommune si sitt om rapporten.

Harald Horne blir hovedprosjektleder for Viken fylkeskommune

I sammenheng med etableringen av Viken fylkeskommune har Harald Horne blitt engasjert til å lede arbeidet som hovedprosjektleder.

Opprettet politiske arbeidsgrupper – skal stake ut kursen

Fellesnemnda for Viken fylkeskommune hadde sitt tredje møte 2. februar på Fornebu. Her ble veien videre med byggingen av den nye fylkeskommunen meislet ut. Det ble opprettet seks politiske arbeidsgrupper som skal jobbe med blant annet mål og visjon, styringsform og organisering og samfunnsutviklerrollen.

Politikerne i fellesnemda håper ekspertene blir hørt

Medlemmene i fellesnemnda for Viken fylkeskommune skal jobbe hardt for at ekspertutvalget som har foreslått nye oppgaver for fylkeskommunene får gjennomslag.

Viken-ordførere fornøyd med forslag til nye oppgaver

Fylkeskommunene bør få flere oppgaver innen næringsutvikling, integrering, forskning, samferdsel, klima og miljø, kultur og utdanning, samt få flere virkemidler til regional samfunnsplanlegging. Det mener ekspertutvalget som har foreslått nye oppgaver for fylkeskommunene. Forslagene er gode, mener de tre fylkesordførerne som leder arbeidet med nye Viken fylkeskommune.

Viken fylkeskommune søker prosjektleder

Hovedprosjektlederen skal i samarbeid med fylkesrådmennene og den fremtidige ledergruppen lede det administrative arbeidet med å etablere landets største fylke. Søknadsfristen er 8.februar.

Fellesnemnda for Viken fredag 2. februar

Fredag 2. februar møtes fellesnemnda for Viken fylkeskommune på Fornebu. Du kan følge møtet i web-tv.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet