1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

25, 9 millioner skal sikre akershusveiene i 2016

Fylkets Trafikksikkerhetsutvalg (FTU) i Akershus har bevilget 25,9 millioner kroner til 59 ulike trafikksikkerhetstiltak langs fylkes- og kommunale veier i Akershus i 2016. Pengene skal benyttes til tiltak som bedrer trafikksikkerheten i ulike lokalmiljøer.

Garanterer læreplass

En ny samarbeidsavtale mellom fire opplæringskontorer innen bygg- og anleggsteknikk og Akershus fylkeskommune gir læreplassgaranti til elever som er kvalifisert til å få en læreplass. Avtalen blir signert fredag 8. januar.

Regional plan for areal og transport for Oslo og Akershus vedtatt

Fylkestinget vedtok 14. desember Regional plan for areal og transport i Oslo og Akershus.

Investeringer i videregående skoler og fylkesveier prioriteres

Videregående opplæring, kollektivtrafikk og fylkesveier prioriteres i fylkeskommunens økonomiplan fram til og med 2018. Fylkestinget vedtok 14. desember årsbudsjett for 2016 og økonomiplan for 2016 til 2019.

Tall og fakta om Akershus - nytt statistikkhefte

Befolkningen i Akershus fylke nærmer seg 600 000 innbyggere. Fylket har en godt utdannet befolkning, med et høyt inntektsnivå, gode levekår og en god helsetilstand.

Utdanningstorget for Romerike 2.-3. desember 2015

10. trinnselever, elever i videregående skole, foresatte og andre interesserte på Romerike inviteres til Utdanningstorget 2. og 3. desember 2015, Norges Varemesse i Lillestrøm.

950 000 kroner til sykkeltiltak i Akershus

Det skal bli litt lettere å velge sykkelen som transportmiddel - med flere parkeringsmuligheter, servicestasjoner, sykkelkart og skilting av sykkelruter. Akershus fylkeskommune har fordelt 950 000 kroner til ulike sykkeltiltak til kommuner i Akershus.

Ny leder i Akershus KollektivTerminaler

Jafar Altememy er ny administrerende direktør i det fylkeskommunale foretaket Akershus KollektivTerminaler (AKT). - Jeg brenner for kundetilfredshet og det å kunne gi noe tilbake til samfunnet, sier 52-åringen, som har bakgrunn som daglig leder av Oslo Kinodrift.

Nyskapingskonferanse for landbruket og utdeling av bygdeutviklingspris

Tirsdag 10. november arrangeres den aller første nyskapingskonferansen for gårdbrukere i Oslo og Akershus, på Kringler gjestegård i Nannestad. I tillegg skal også årets bygdeutviklingspris for både Oslo og Akershus deles ut på konferansen.

Statsministeren åpnet hydrogenstasjon ved Oslo Lufthavn

Med den nye hydrogenstasjonen er første brikke i en infrastruktur for hydrogen på Østlandet på plass. Statsminister Erna Solberg roser Akershus fylkeskommune for den standhaftige innsatsen for hydrogen.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet