1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

Gir støtte til klimatiltak

Nå blir det lettere å kjøre elbil i Akershus. Akershus fylkeskommune har gitt nærmere 6 millioner kroner i støtte til klimatiltak. Mesteparten gikk i denne omgang til ladeinfrastruktur.

Videregående opplæring, fylkesveier og kultur prioriteres

Videregående opplæring, fylkesveier og kultur prioriteres i fylkeskommunens økonomiplan fram til og med 2020. Fylkestinget vedtok 19. desember årsbudsjett for 2017 og økonomiplan for 2017 til 2020.

Sa nei til avtaleforslaget om sammenslåing

Fylkestingets flertall sa nei til det framforhandlede forslaget om å slå sammen Akershus, Buskerud og Østfold til én region. Fylkestinget setter som forutsetning for en regionreform at Oslo blir en del av en ny region.

Historisk avtale - enige om plattform for Viken

Østfold, Akershus og Buskerud har kommet fram til en fellesplattform som skal danne regionen Viken.

Støtter midlertidig tidsdifferensierte bompengetakster

Fylkestinget i Akershus har 24.10 vedtatt å støtte Oslos arbeid med å få utarbeidet en forskrift om midlertidig tidsdifferensierte bompengetakster (beredskapstakster) på dager med fare for høy luftforurensing.

TT-ordningen endres

Fylkestinget vedtok i sitt møte 24. oktober at TT-midler skal tildeles likt, uavhengig av type funksjonshemming.

Fornebubåten legges ned

Fylkestinget vedtok 24. oktober å støtte Ruters avgjørelse om å legge ned Fornebubåten.

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan

Fylkesrådmannen la 19. oktober frem forslag til årsbudsjett 2017 og økonomiplan 2017-2020. Samtidig ble det også lagt fram forslag til handlingsprogram for samferdsel.

Forhandler om ny region

Østfold, Akershus og Buskerud fylkeskommuner er i gang med forhandlinger om å danne region Viken.

1 måned igjen for å søke oppreisningsordningen

Søknadsfristen for oppreisningsordningen for tidligere barnevernsbarn er 1. november 2016. - Jeg oppfordrer alle som kan falle inn under denne ordningen om å søke oppreisning, sier fylkesordfører Anette Solli.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet