1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

Utdanning og arbeidslivets kompetansebehov - nytt temahefte

Akershus fylkeskommune gir nå ut et nytt temanummer i serien Akershusstatistikk, med statistikk og fakta om utdanning og arbeidslivets kompetansebehov i Akershus og hovedstadsregionen.

25, 9 millioner skal sikre akershusveiene i 2016

Fylkets Trafikksikkerhetsutvalg (FTU) i Akershus har bevilget 25,9 millioner kroner til 59 ulike trafikksikkerhetstiltak langs fylkes- og kommunale veier i Akershus i 2016. Pengene skal benyttes til tiltak som bedrer trafikksikkerheten i ulike lokalmiljøer.

Garanterer læreplass

En ny samarbeidsavtale mellom fire opplæringskontorer innen bygg- og anleggsteknikk og Akershus fylkeskommune gir læreplassgaranti til elever som er kvalifisert til å få en læreplass. Avtalen blir signert fredag 8. januar.

Regional plan for areal og transport for Oslo og Akershus vedtatt

Fylkestinget vedtok 14. desember Regional plan for areal og transport i Oslo og Akershus.

Investeringer i videregående skoler og fylkesveier prioriteres

Videregående opplæring, kollektivtrafikk og fylkesveier prioriteres i fylkeskommunens økonomiplan fram til og med 2018. Fylkestinget vedtok 14. desember årsbudsjett for 2016 og økonomiplan for 2016 til 2019.

Tall og fakta om Akershus - nytt statistikkhefte

Befolkningen i Akershus fylke nærmer seg 600 000 innbyggere. Fylket har en godt utdannet befolkning, med et høyt inntektsnivå, gode levekår og en god helsetilstand.

Utdanningstorget for Romerike 2.-3. desember 2015

10. trinnselever, elever i videregående skole, foresatte og andre interesserte på Romerike inviteres til Utdanningstorget 2. og 3. desember 2015, Norges Varemesse i Lillestrøm.

950 000 kroner til sykkeltiltak i Akershus

Det skal bli litt lettere å velge sykkelen som transportmiddel - med flere parkeringsmuligheter, servicestasjoner, sykkelkart og skilting av sykkelruter. Akershus fylkeskommune har fordelt 950 000 kroner til ulike sykkeltiltak til kommuner i Akershus.

Ny leder i Akershus KollektivTerminaler

Jafar Altememy er ny administrerende direktør i det fylkeskommunale foretaket Akershus KollektivTerminaler (AKT). - Jeg brenner for kundetilfredshet og det å kunne gi noe tilbake til samfunnet, sier 52-åringen, som har bakgrunn som daglig leder av Oslo Kinodrift.

Nyskapingskonferanse for landbruket og utdeling av bygdeutviklingspris

Tirsdag 10. november arrangeres den aller første nyskapingskonferansen for gårdbrukere i Oslo og Akershus, på Kringler gjestegård i Nannestad. I tillegg skal også årets bygdeutviklingspris for både Oslo og Akershus deles ut på konferansen.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet