1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Pressemeldinger

Pressemeldinger publiseres på denne siden og sendes avisredaksjoner i regionen. Enkelte pressemeldinger publiseres også under nyheter i forsiden.


Filtrering av artikellisten

Bygger ut Roald Amundsen videregående skole

Roald Amundsen videregående skole skal få mer plass, med et nybygg og ombygning.

Økt bruk av skolehelsetjenesten

Skolehelsetjenesten ved de videregående skolene i Akershus har hatt en økning i antall henvendelser knyttet til psykisk helse.

Dobbel klimapris for Romerike

To av Romerikes største miljøsatsinger, Esval Miljøpark og Akershus EnergiPark, fikk pris for årets lokale klimatiltak under gårsdagens Zero-konferanse.

Internasjonal konferanse i Oslo om grønn transport 30.-31. oktober

Akershus fylkeskommune, i samarbeid med Hyer, inviterer til den internasjonale konferansen Regional Power for Clean Transport, på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo 30. og 31. oktober.

Ny økonomiplan: Videregående opplæring og samferdsel prioriteres

Fylkesrådmannen i Akershus la 23. oktober fram forslag til årsbudsjett for 2014 og økonomiplan fram til og med 2017. -Dette er et solid budsjett med satsing på videregående opplæring, kollektivtrafikk og fylkesveier. Akershus er et sterkt vekstområde og fylkeskommunen satser ekspansivt for å møte behovet for flere elevplasser i videregående opplæring og behov for vekst i kollektivtransporten, sier fylkesrådmann Tron Bamrud.

Bedrer trafikksikkerheten gjennom Lørenfallet

Fylkestinget har vedtatt strakstiltak for å bedre trafikksikkerheten gjennom Lørenfallet i Sørum kommune.

Vil bedre busstilbudet til Semsvannet i Asker

Fylkestinget er svært positivt til at Ruter vil se på muligheten for å forlenge busslinje 706 i Asker.

Statsbudsjettet: Akershus "straffes" for veivedlikehold

- Det er skuffende at Akershus i statsbudsjettet får en så liten del av midlene til vedlikehold av fylkesveiene. Det betyr at vi blir «straffet» fordi vi har vært flinkere enn mange andre til å ta vare på veiene våre, sier fylkesordfører Anette Solli (H).

Tidligere barnevernsbarn oppfordres til å søke oppreisning

I underkant av 50 tidligere barnevernsbarn i Akershus har så langt søkt om oppreisning. Akershus fylkeskommune oppfordrer på nytt tidligere barnevernsbarn om å søke oppreisning.

Støtter parkeringspolitikk i Bærum kommune

Fylkestinget støtter Bærum kommunes forslag til parkeringspolitikk. En aktiv parkeringspolitikk er viktig for å bidra til gode bymiljøer og økt kollektivbruk, sykkel og gange, mener fylkestinget.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet