1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til sekundærmeny
  4. Hopp til hurtigsøk

Den store lærerjakten 2016

Vi søker de beste lærerne til våre videregående skoler. Opp mot 200 ledige stillinger blant våre 34 videregående skoler lyses ut, med søknadsfrist 3. april.

Bli en del av en skole i kontinuerlig utvikling

Akershus fylkeskommune er landets største skoleeier innenfor videregående opplæring, med over 20 000 elever og nærmere 4000 ansatte. Vi kan tilby sterke fagmiljøer og et stort mangfold av undervisningsfag. Samtidig har vi et kontinuerlig fokus på introduksjon, veiledning og kompetanseutvikling av lærerne våre. Vi ønsker deg som er engasjert og som vil være med og utvikle landets beste videregående skoler for Akershuselevene. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger.

Generelle vilkår for ledige stillinger ved skolene

Filmkonkurranse

For fjerde år på rad har Akershus fylkeskommune invitert mediefagselever på videregående skoler i Akershus til å delta i den kreative idékonkurransen: «Den store lærerjakten» Oppdraget i år har vært å lage en kreativ og engasjerende reklamefilmidé og filmplakat som kan brukes til å rekruttere nye lærere til de videregående skolene. Det var en gruppe fra Sørumsand videregående skole vant frem og fikk realisere sitt manus for filmen "Robot 369", som viser hvorfor roboter ikke kan erstatte levende lærere i klasserommet.

Les mer om konkurransen og se alle bidragene her