1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Vil øke interesse og rekrutteringen til yrkesfag med Facebookside

Akershus fylkeskommune ønsker å vise de mange mulighetene man har innen yrkesfag med Facebooksiden "Drømmejobben".

Avdeling for videregående opplæring i Akershus fylkeskommune administrerer den nye siden, og vil legge ut filmer, artikler og annet relevant materiale og informasjon som kan hjelpe ungdommene til å ta et godt utdanningsvalg som kan lede til drømmejobben.

Ungdommer, foreldre, skoler og de ulike bedrifter og bransjene i fag- og yrkesopplæringen vil være en målgruppe for siden. Bedriftene i næringslivet, verkstedene i skolene, fag og yrkesopplæringen kan ved historie - og bildedeling via Facebookside gi innsikt i hvor spennende fag og yrkesopplæringen er. Ved å like og dele det som legges ut på siden vår, vil flest mulig kunne ta del i fag – og yrkesopplæring fra innsiden.

– Norge har et stort behov for fagarbeidere i årene som kommer og da er det viktig at flere ungdommer  velger et yrkesfaglig utdanningsløp som gir dem et fag- eller svennebrev, og kanskje drømmejobben, sier fylkesdirektør for videregående opplæring, John Arve Eide.

– Dette er et samfunnsansvar hvor vi ønsker å gjøre vår del av jobben. Et godt sammarbeide med bedriftene, bransjene og partene i arbeidslivet er en avgjørende faktor i dette arbeidet, avslutter Eide.

Se videoer fra yrkesfag-kampanjen:

Les flere artikler

Janne-Marie Myrås er mobbeombud for barnehage og grunnskole i Akershus

Nytt mobbeombud for barnehage og grunnskole

15.08.2018

Les hele artikkelen

Synniva Spenningsby jobber med kappsaga.

Vellykket sommerbyggskole

14.08.2018

Les hele artikkelen

Brannen ved Skedsmo videregående skole

16.07.2018

Les hele artikkelen

21 893 søkere får nå tilbud om skoleplass ved de videregående skolene i Akershus.

21 893 søkere får nå tilbud om skoleplass

10.07.2018

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet